''Έκλαιγα με χαμόγελο πάνω στη σκηνή για να μην καταλάβουν τίποτα'' - Η τραγική ιστορία της Χάρις Αλεξίου

Από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Έκλαιγα με χαμόγελο πάνω στη σκηνή για να μην καταλάβουν τίποτα'' - Η τραγική ιστορία της Χάρις Αλεξίου

Μια συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε η αγαπημένη ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» όπου κλήθηκε να μιλήσει για το πώς αντιμετώπισε τις δύσκολες καταστάσεις που έζησε πάνω στη σκηνή. Η ίδια αναφέρθηκε εμφανώς συγκινημένη στο θάνατο της μητέρας της, την ίδια μέρα όπου έδινε μια μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη και κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μη λυγίσει.

Ελάχιστα πράγματα γνωρίζουμε για τους γονείς της καλλιτέχνιδας, η οποία πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια προτού κάνει αυτή τη λαμπρή καριέρα που της εξασφάλισε και μια καλύτερη ζωή. Ωστόσο με μια αναζήτηση είμασταν σε θέση να μάθουμε τόσο για το επάγγελμα της αγαπημένης της μητέρας, όσο και του πατέρα της.

Έτσι διαχειρίστηκε η Χάρις Αλεξίου το θάνατο της μητέρας της πάνω στη σκηνή

Όταν ερωτήθηκε για τις δύσκολες καταστάσεις που έχει αναγκαστεί να κρύψει λόγω συναυλίας είπε:

«Είχα χάσει τη μητέρα μου και τραγουδούσα στη Θεσσαλονίκη, κανονικά ένας άνθρωπος πενθεί. Eίχα τέτοιο σφίξιμο όταν τραγουδούσα πάνω στη σκηνή να μη μου βγεi κάποια συγκίνηση και την ώρα που άρχισα να τραγουδάω τη Δημητρούλα και ήταν όλοι «όπα, όπα», άρχισαν να τρέχουν τα μάτια μου και να κλαίω και να τραγουδάω τη Δημητρούλα, αλλά με ένα χαμόγελο τέτοιο που να μην καταλάβει κανείς τίποτα.

Αυτός είναι ο υιοθετημένος γιος της που δίνει χαρά στη ζωή της

Η σπουδαία Χάρις Αλεξίου μπορεί να έχει παντρευτεί δυο φορές, ωστόσο δεν έκανε ποτέ δικά της παιδιά. Αντιθέτως συγκίνησε με την κίνηση της να υιοθετήσει. Συγκεκριμένα, με τον πρώτο της σύζυγο, υιοθέτησε ένα αγοράκι που το ονόμασε, Μάνο, από τον πολύ καλό της φίλο και συνάδελφο, Μάνο Λοΐζο.

Δεν είναι λίγες οι αναφορές της για την μεγάλη αγάπη και αδυναμία που του έχει, ενώ υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από δημόσιες τους εμφανίσεις όλα αυτά τα χρόνια.

«Δεν με ένοιαζε ποτέ το ότι είμαι υιοθετημένος. Είχα τόση αγάπη, γιατί ν’ αναρωτηθώ; Αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε μία οικογένεια; Να νιώθεις ότι σε αγαπούν οι γονείς σου, σε αποδέχονται και αυτό που έχεις είναι πραγματική οικογένεια», είχε αναφέρει ο 37χρονος σήμερα, Μάνος Αλεξίου.

Στα 12 του, από μια τυχαία συζήτηση που είχε με τη μητέρα του, έμαθε πως είναι υιοθετημένος. «Δεν με ένοιαζε ποτέ το ότι είμαι υιοθετημένος. Είχα τόση αγάπη, γιατί να αναρωτηθώ;», είχε πει, ενώ για τους βιολογικούς του γονείς και αν τους αναζήτησε είχε αναφέρει: «δεν συνέβη ποτέ αυτό, γιατί έχω τους γονείς μου. Την οικογένεια μου».

Ο Μάνος Θεοφίλου επιμελείται τη δημόσια εικόνα πασίγνωστων συγκροτημάτων, όπως του συγκροτήματος Vegas. Αλλά και των Otherview, της εκρηκτικής Shaya (με την οποία είχε δεσμό), καθώς και του Mark Angelo.

Χάρις Αλεξίου γιος