Ανακοινώθηκε στον αέρα του Πρωινού - Τι συμβαίνει με το διαζύγιο Ελεονώρας Ζουγανέλη και Σπύρου Δημητρίου

Ο πατέρας της αποκάλυψε την αλήθεια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε στον αέρα του Πρωινού - Τι συμβαίνει με το διαζύγιο Ελεονώρας Ζουγανέλη και Σπύρου Δημητρίου

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν έντονες φήμες πως η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου περνάνε κρίση στη σχέση τους και όλα οδηγούν προς το διαζύγιο. Κανένας ωστόσο από τους δυο δεν έχει βγει δημόσια να κάνει δηλώσεις σχετικά. Αντιθέτως κρατούν χαμηλό προφίλ.

Σήμερα 5/9, ο πατέρας της τραγουδίστριας, Γιάννης Ζουγανέλη έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού, όπου απάντησε στις φήμες ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο Ζουγανέλη - Δημητρίου

«Εγώ την κόρη μου την αγαπώ,. Είναι κόρη μου, τη θαυμάζω. Σας διαβεβαιώ ότι είναι ακέραια προσωπικότητα. Δεν συμβαίνει τίποτα από όσα γράφονται. Δεν ξέρω γιατί γράφονται», απάντησε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες καθώς έχει αφήσει το δικό της στίγμα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας αφού μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν να ακούν τις επιτυχίες της. Μάλιστα, σε μια από τις πιο πρόσφατες συναυλίες της είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Η γνωστή καλλιτέχνιδα προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή καθώς θέλει να απασχολεί το κοινό της μόνο για τα επαγγελματικά της. Μάλιστα, αυτό που γνωρίζουν λίγοι είναι η αληθινή καταγωγή της.

Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1983, με καταγωγή από τη Νάξο και τη Μύκονο. Είναι κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη και της Ισιδώρας Σιδέρη. Από πολύ μικρή ηλικία συμμετείχε ως ηθοποιός σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και ως τραγουδίστρια σε παιδικά τραγούδια.

Το 2004 έκανε πρώτο της επαγγελματικό βήμα στο χώρο του τραγουδιού με τη συμμετοχή της στη Δεύτερη Ακρόαση Νέων Ερμηνευτών της Μικρής Άρκτου του Παρασκευά Καρασούλου, όπου και διακρίθηκε. Στο πλαίσιο του ίδιου διαγωνισμού, συμμετείχε στον δίσκο "Δεύτερη Ακρόασης της Μικρής Άρκτου" με τραγούδια των Γεράσιμου Ευαγγελάτου, Κώστα Τσίρκα, Μαρίας Πολυδούρη και Μιλτιάδη Σελητσανιώτη.