«Μπορεί να μην είχε πιει καφέ ακόμα» - Η απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού στις δηλώσεις του Πάνο Μουζουράκη

Τι συνέβη ανάμεσά τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μπορεί να μην είχε πιει καφέ ακόμα» - Η απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού στις δηλώσεις του Πάνο Μουζουράκη

Το πρωί της Δευτέρας 5/9 ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό, στον ΑΝΤ1, και αποκάλυψε το τηλεοπτικό του μέλλον, ενώ έδωσε και την απάντησή του για τις δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη, ο οποίος υποστηρίζει πως έχουν κόψει κάθε επαφή πια.

Ο τραγουδιστής ανέφερε, λοιπόν, πως θα τον δούμε πιθανότατα στο κανάλι του ΣΚΑΪ, χωρίς όμως να εξηγεί σε τι είδους σόου και όσον αφορά τις σχέσεις με τον συνάδελφό του τόνισε πως δεν την είχε δει, αλλά όταν έμαθε για εκείνη θεώρησε πως κάτι καλοπροαίρετο θα κρύβεται από πίσω.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού για τον Πάνο Μουζουράκη

«Οποιοδήποτε δώρο είναι καλοδεχούμενο», είπε αρχικά για τα σουτιέν που πέταγαν οι θαυμάστριες στη συναυλία του και συμπλήρωσε: «Λόγω της περιοδείας υπάρχει αγάπη και σχέση με το ΣΚΑΪ, τα υπόλοιπα θα τα δείτε στην τηλεόραση».

«Ο Μουζουράκης μπορεί να μην είχε πιει καφέ ακόμα, να μην είχε ξυπνήσει. Μου είπαν για τη δήλωσή του, δεν την είδα, ελπίζω να το είπε καλοπροαίρετα», κατέληξε.

H γυναίκα που φαίνεται πως μπήκε ανάμεσά τους

Ο Πάνος Μουζουράκης, σε πρόσφατη συνέντευξή του, άφησε να εννοηθεί πως δε γνωρίζει ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής του The Voice και συγκεκριμένα στη θέση του Κωνσταντίνου Αργυρού, καθώς η σχέση τους έχει διακοπεί μετά το τελευταίο τηλεφώνημα, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Κατηγόρησε μάλιστα τον λαικό τραγουδιστή ότι εκείνος δεν του μιλάει πια, όταν έμαθε τα νέα για το νέο του talent show.

Δείτε το παρασκήνιο της κόντρας τους στο Athensmagazine.gr