"Εσείς το πιστεύετε;" - Η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία

Στα καλύτερά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζεται το Ρουκ Ζουκ με την Ζέτα Μακρυπούλια, το οποίο κάνει πρεμιέρα σήμερα 5/9 (δείτε εδώ την ανακοίνωση του ΑΝΤ1). Όπως ήταν λογικό, η παρουσιάστρια είναι κατενθουσιασμένη που το τηλεπαιχνίδι έχει τόσο ανοδική πορεία.

Μάλιστα, λίγη ώρα πριν το σημερινό επεισόδια, η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια λίγο πριν την πρεμιέρα του Ρουκ Ζουκ

«Έκτη χρονιά!!! Εσείς το πιστεύετε; Εγώ κάθε φορά αισθάνομαι σα να είναι η πρώτη, έχοντας όμως την εμπειρία των προηγούμενων! Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι πλέον είμαστε μια παρέα με συγκεκριμένο ραντεβού ό,τι κι αν συμβαίνει εκεί έξω, κάτι που δεν φανταζόμουν όταν ξεκίνησα αυτή την εκπομπή και για μένα αυτό είναι δώρο ανεκτίμητο! Σας ευχαριστώ! Καλή μας χρονιά!

Εύχομαι και φέτος αυτή τη μια ώρα να τα ξεχνάμε όλα και απλώς να κάνουμε κάτι που έχουμε ξεχάσει και είναι τόσο χρήσιμο! Να παίζουμε! Να γίνουμε για λίγο και πάλι παιδιά! Σας περιμένω!❤️ 15:00 Rouk Zouk στον @ant1tv @roukzouk.official», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια λίγο πριν την πρεμιέρα του Ρουκ Ζουκ

Φωτογραφίες: Instagram / Zeta Makripoulia

Είχαν προτείνει σε πολλά κανάλια το ''Ρουκ Ζουκ''

Στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» παραχώρησε συνέντευξη η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 «Ρουκ Ζουκ» που σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία σε νούμερα τηλεθέασης ενώ από την άλλη, αναφέρθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πίστευα το κόνσεπτ του Ρουκ Ζουκ γιατί μου άρεσε πάρα πολύ όταν το έβλεπα μικρή. Για αυτό και το κυνηγούσα με μανία και ήθελα να το κάνω δυο, τρία χρόνια πριν το ξεκινήσουμε. Ήταν μια εντελώς δική μου ιδέα την οποία και γύρισα σε πολλά κανάλια αλλά τελικά έγινε στον ΑΝΤ1.

Δεν είχα προλάβει να σκεφτώ ότι θα πάει για πέντε χρόνια αλλά το χαίρομαι. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου αλλά, επειδή θεωρώ ότι το Ρουκ Ζουκ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, εστιάζω σε αυτό και όταν έρθει η ώρα θα δούμε. Πάντως αρχίζουν κάποια πράγματα και κάποιες ιδέες να μου έρχονται, είναι η αλήθεια».