Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη με το ατύχημα του συνεργάτη της - «Δεν πρόλαβα να φρενάρω...»

Δείτε ακριβώς τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη με το ατύχημα του συνεργάτη της - «Δεν πρόλαβα να φρενάρω...»

Το βράδυ της Κυριακής 4/9, κατά την επιστροφή του στην Αθήνα, ένας από τους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη, είχε ένα ατύχημα και παραλίγο να λείπει από την μεγάλη πρεμιέρα. Ο λόγος για τον σεφ Γιώργο Παπακώστα, ο οποίος συγκρούστηκε με αγριογούρουνα.

Την Δευτέρα 5/9 κατάφερε να φτάσει στην εκπομπή σώος και αβλαβής και την ώρα που συζητούσε μαζί με την παρουσιάστρια τι ακριβώς συνέβη, εκείνη τον παρακολουθούσε άναυδη, χωρίς να μπορεί να πιστέψει τι συνέβη, ενώ εκείνος αστειευόταν για τα μηνύματα που είχε λάβει μετά την ανάρτησή του για το δυσάρεστο γεγονός.

Η αποκάλυψη του συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη για το ατύχημά του

«Έπεσα πάνω του (στο αγιογούρουνο), δεν πρόλαβα να φρενάρω… Τώρα ψάχνω για αυτοκίνητο. Είναι επικίνδυνο, αν το έβρισκα 100 μέτρα πιο πέρα θα άνοιγαν οι αερόσακοι, να είχα πέσει μέσα στο αυλάκι και όλα τα μηνύματα στο Instagram ήταν «το αγριογούρουνο έζησε; Για εμένα κανένας δεν ενδιαφέρθηκε… να δει αν είμαι καλά, αν χτύπησα κι αν το κορίτσι μου είναι καλά!», είπε χαρακτηριστικά.

Τα όλο νόημα λόγια της παρουσιάστριας για την πρεμιέρα του Λιάγκα και την επερχόμενη της Σκορδά

Μαζί με την Ελένη Μενεγάκη, πρεμιέρα έκανε και ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με την Δούκισσα Νομικού στο πλευρό του και η πρώτη θέλησε να στείλει τις δικές της ευχές για το νέο τους βήμα, αλλά και να σχολιάσει πως τις φαίνονται αυτές οι αλλαγές που έχουν συμβεί μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά.

Πιο συγκεκριμένα, ευχήθηκε καλό ξεκίνημα στον παλιό της συμμαθητή και στο μοντέλο, όμως τόνισε πως έχει αγωνία για την τύχη της Φαίης Σκορδά, διότι έχουν αλλάξει όλα για εκείνη και θέλει πολύ κουράγιο για να αντέξει την πίεση και το άγχος που συνοδεύουν αυτή την απόφαση που πήρε.

«Αυτού του είδους η εκπομπή που θέλει να κάνει – που μας έδωσε να καταλάβουμε ότι θα κάνει – νομίζω ότι το έχει πολύ και αφού αρέσει και στον ίδιον… Η εκπομπή θα είναι πιο ψυχαγωγική μετά με την Δούκισσα.

Εμείς να ευχηθούμε καλό ξεκίνημα και φιλιά στον συμμαθητή μου, αλλά τολμώ να πω ότι πιο πολύ σκέφτομαι την Φαίη Σκορδά γιατί όταν πας να κάνεις μία μετακίνηση ενώ έχεις μάθει να είσαι στο ίδιο μέρος με τους πιο βασικούς σου συνεργάτες, όταν πας να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα έχεις μεγαλύτερο άγχος, έχεις ένα κράτημα στην καρδιά σου, έχεις τρακ, έχεις πιο πολύ τρέξιμο γενικότερα και θέλει περισσότερη δύναμη και κουράγιο γι’ αυτό θα στείλω φιλιά και στην Φαίη», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.