Από την Γαλλία σε πανηγύρι της Αιτολοακαρνανίας - Άκρως συγκινητικός στις δηλώσεις του ο Νίκος Αλιάγας

Η τεράστια αγάπη για την πατρίδα του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Από την Γαλλία σε πανηγύρι της Αιτολοακαρνανίας  - Άκρως συγκινητικός στις δηλώσεις του ο Νίκος Αλιάγας

Μπορεί να μην μένει μόνιμα πλέον εδώ, ωστόσο η καρδιά και η ψυχή του είναι πάντα στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον πασίγνωστο παρουσιαστή Νίκο Αλιάγα (δείτε εδώ φωτογραφία του με τον Χατζηγιάννη), ο οποίος την Δευτέρα 5/9, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» στο πανηγύρι της Αγίας Αγαθής, στην Στάμνα της Αιτωλοακαρνανίας, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε εάν μελλοντικά θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Οι συγκινητικές δηλώσεις του Νίκου Αλιάγα

«Θα ήθελα να κάνω κάτι έστω και συναισθηματικά για την πατρίδα μου αλλά δεν προλαβαίνω. Φέτος έχω το The Voice το Star Academy, τα μαγκαζίνα. Φέρνω ελαιόλαδο από εδώ, αλάτι από το Μεσολόγγι. Δεν έφυγα ποτέ από την Ελλάδα. Στην Ελλάδα ζω απλά όταν ξυπνάω βλέπω τον Πύργο του Άιφελ. Αργότερα όταν γεράσω ίσως γυρίσω. Προς το παρόν εκεί είναι η ζωή μου» είπε μεταξύ άλλων.

Η σπάνια εμφάνιση με τη λαμπερή σύζυγό του Τίνα στο Ηρώδειο

Ο Ελληνογάλλος παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας βρέθηκε στο Ηρώδειο για τη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου και στο πλάι του είχε την άκρως γοητευτική σύζυγό του Τίνα Γρηγορίου. Οι δυο τους πόζαραν στο φακό απόλυτα λαμπεροί και ευτυχισμένοι, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εξόδους τους στην Ελλάδα, αφού τα τελευταία χρόνια διαμένουν μόνιμα στο Παρίσι, μαζί με τα παιδιά τους.

Από τις τελευταίες φορές που είδαμε τον παρουσιαστή σε δουλειά στην Ελλάδα, ήταν όταν κλήθηκε εν μέσω κορωνοιού να αντικαταστήσει γνωστή παρουσιάστρια του Just the Τwo of us που νοσούσε, με αποτέλεσμα να δίνει εκείνος το παρόν στον τελικό.

Οι φωτογραφίες του Νίκου Αλιάγα και της λαμπερής συζύγου του Τίνας Γρηγορίου από το Ηρώδειο στις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα.

Τίνα Γρηγορίου και Νίκος Αλιάγας στο Ηρώδειο

Ο Νίκος Αλιάγας με τη σύζυγό του Τίνα