Πρώτη πρώτη στο Καραϊσκάκη η Σάσα Σταμάτη - Τρελή και παλαβή για τον Μαρσέλο

Φωτογραφήθηκε μαζί του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ndp
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ndp

Η Σάσα Σταμάτη έκανε μια έξοδο το απόγευμα της Δευτέρας 5/9 και μάλιστα πήγε στο γήπεδο Καραϊσκάκη με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά την πολυπόθητη παρουσίαση του Μαρσέλο, του Βραζιλιάνου πρώην αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης, που πλέον θα παίζει για τους ερυθρόλευκους.

Η δημοσιογράφος είναι γνωστό, πως έχει μια μεγάλη αδυναμία στην ομάδα και μάλιστα συχνά παρακολουθεί αγώνες. Έτσι λοιπόν, μεταξύ άλλων και εκείνη με τη σειρά της δε μπόρεσε να μην φωτογραφηθεί με τον κορυφαίο παίκτη , δημοσιεύοντας κιόλας στη συνέχεια την κοινή τους φωτογραφία στο facebook.

Η κοινή φωτογραφία της Σάσας Σταμάτη με τον Μαρσέλο του Ολυμπιακού

«Μαρσέλο με τρέλα!».

Σταμάτη - Μαρσέλο
Πηγή φωτογραφίας: facebook- Σάσα Σταμάτη

Λίγα λόγια για τη Σάσα Σταμάτη

Η Σάσα Σταμάτη (Αθήνα – 1 Οκτωβρίου 1981) και ειναι 41 χρονων είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 1981 στην Αθήνα, και μεγάλωσε στη Μάνδρα Αττικής. Από μικρή ηλικία, ασχολήθηκε με το χορό, το πιάνο αλλά και το θέατρο, πηγαίνοντας σε θεατρικό εργαστήρι.

Σπούδασε στη σχολή Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 και έπειτα, εγκαταστάθηκε για αρκετό καιρό στη Θεσσαλονίκη, όπου δούλεψε ως δημοσιογράφος – ρεπόρτερ στο Μακεδονία TV. Επέστρεψε στην Αθήνα, εργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα ως δημόσιος υπάλληλος στη Νομαρχία Δυτικής Αττικής αλλά και ως αρθρογράφος στην εφημερίδα «Espresso».

Σάσα Σταμάτη - Ολυμπιακός
Πηγή φωτογραφίας: Νdp

Σάσα Σταμάτη βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Το 2010, πέρασε από οντισιόν για την ολοκλήρωση του πάνελ της εκπομπής «Πρωινό mou», με βασικούς παρουσιαστές τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και πήρε τη θέση.

Σάσα Σταμάτη βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Έπειτα, ξεκίνησε να εργάζεται για την εφημερίδα «Παραπολιτικά», όπου και συνεχίζει, ενώ από το 2013 έως το 2016, ήταν συμπαρουσιάστρια των Λιάγκα -Σκορδά στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό».

Από το 2016 έως το 2017 ήταν συμπαρουσιάστρια της Φαίη Σκορδά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό». Τον Φεβρουάριο του 2018 ανέλαβε την παρουσίαση της δική της εκπομπής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ με τίτλο «Ooh la la!» που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο το μεσημέρι.

Το περιεχόμενο της εκπομπής είναι lifestyle με συνεντεύξεις εντός και εκτός πλατό από την ίδια την παρουσιάστρια άλλα και τους συνεργάτες της δημοσιογράφους. Τον Ιούνιο 2018 η εκπομπή ανανεώθηκε και για 2η σεζόν.