Άβαφη και με αλάτι στα μαλλιά - Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με μαύρο μπικίνι

"Διακοπές τέλος"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άβαφη και με αλάτι στα μαλλιά - Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με μαύρο μπικίνι

Η Βάσω Λασκαράκη φέτος απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές και με το παραπάνω. Μπορεί να είχε γυρίσματα για τη νέα σειρά που θα πρωταγωνιστήσει, ωστόσο, αυτό δεν την κράτησε πίσω από το να περάσει το μεγαλύτερος μέρος του καλοκαιριού της στην Κρήτη, αλλά και σε διάφορα νησιά με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Έχοντας ωστόσο, επιστρέψει στην Αθήνα θέλησε να κάνει μια throwback ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι.

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη με μαγιό

Η Βάσω Λασκαράκη πόζαρε με μαύρο μπικίνι, άβαφη και με αλάτι στα μαλλιά της, αφού πριν είχε βουτήξει στη θάλασσα. Η ηθοποιός διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της και αυτό φαίνεται.

«Διακοπές τέλος ….επιστροφή στην Αθήνα … αρνούμαι λίγο αλλά οκ. καλό φθινόπωρο φίλοι μου ! Να είμαστε καλά να έχουμε την υγεία μας και να βγάζετε την γλώσσα στα στραβά κ στα ανάποδα», έγραψε.

Βάσω Λασκαράκη μαγιό
Φωτογραφία Instagram/vasolaskaraki

Πώς έχασε 10 κιλά η Βάσω Λασκαράκη

«Μπήκα στη σχολή 52 κιλά. Το δεύτερο χρόνο είχα φτάσει τα 62. Δέκα κιλά δεν είναι και λίγα» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Σχετικά με το λάθος που έκανε και πήρε 10 κιλά σε 1 χρόνο, η Βάσω Λασκαράκη τόνισε: «Έτρωγα μόνο το βράδυ αλλά έτρωγα πολύ. Το στομάχι μου κρύβει έναν άνδρα μέσα του. Μπορώ να φάω τρία σουβλάκια με πίτα, δύο πίτσες ή μια κατσαρόλα μακαρόνια. Μπορώ να ζήσω επίσης μόνο με γλυκά. Η όρεξή μου φτάνει πραγματικά από εδώ ως τη Θεσσαλονίκη».

Πώς έχασε όμως 10 ολόκληρα κιλά; «Γυμναζόμουν εντατικά για δύο χρόνια. Πάνω εκεί με πέτυχε η εγκυμοσύνη. Γι’ αυτό και μου ήταν εύκολη η επαναφορά στα κιλά μου» αποκαλύπτει η ηθοποιός. Λίγο καιρό πριν, αποκάλυψε μέσω Instagram πως αυτό που τη βοήθησε να μείνει σταθερή στο βάρος της όλα αυτά τα χρόνια, αφού η ζυγαριά της δεν έχει δείξει πάνω από 53 κιλά, είναι το σωστό πρωινό.

Βάσω Λασκαράκη κιλά