Εκτός Πρωινού ο Λιάγκας μια ημέρα μετά την πρεμιέρα - Οι πρώτες δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού

«Σήμερα με βλέπετε πιο νωρίς λόγω...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός Πρωινού ο Λιάγκας μια ημέρα μετά την πρεμιέρα - Οι πρώτες δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού

Εκτός Πρωινού βρίσκεται σήμερα 6/9 ο Γιώργος Λιάγκας με αποτέλεσμα η Δούκισσα Νομικού να ξεκίνησε σόλο στην εκπομπή. Η παρουσιάστρια με ένα γλυκό χαμόγελο καλημέρισε τους τηλεθεατές της και εξήγησε το λόγο που ο συμπαρουσιαστής της δεν βρίσκεται στο πλευρό της.

«Σήμερα με βλέπετε πιο νωρίς λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ αλλά είμαι εδώ με υπέροχη ομαδάρα. Ελπίζω να έχετε ξυπνήσει καλά. Δεν είναι μαζί μας ο Γιώργος, ο Τάσος, η Φωτεινή και η Άρια αλλά είναι ο Θάνος, η Άννα και ο Γιάννης» είπε στην έναρξη.

Στη συνέχεια σύστησε και στους τηλεθεατές τους συνεργάτες της με τους οποίους σήμερα θα μεταφέρουν όλες τις ειδήσεις.

Η Νομικού χωρίς τον Λιάγκα στο Πρωινό

Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την πρεμιέρα

Την Τρίτη 6/9 το νέο και πλήρως ανανεωμένο ''Πρωινό'' βγήκε στον αέρα με τον Γιώργο Λιάγκα στο τιμόνι της παρουσίασης να λέει καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό, μαζί φυσικά με τη δημοσιογραφική του ομάδα.

Στη συνέχεια, της εκπομπής ο ίδιος καλωσόρισε την Δούκισσα Νομικού, η οποία επέστρεψε στον σταθμό, από όπου ξεκίνησε. Η ίδια μέσα από δηλώσεις, που παραχώρησε την Τρίτη 6/9 στο Mega Kαλημέρα, μίλησε για τη νέα της αρχή, για τι συναίσθημα δηλαδή της επαναφορά της αλλά και για το αν έχει μιλήσει με τη Φαίη Σκορδά.

«Μου άρεσε, ήταν καλύτερα από ότι περίμενα, η καρδιά ήταν στη θέση της. Το σκέφτηκα πολύ και αφού το αποφάσισα είπα να το χαρώ. Χαίρομαι πολύ που είμαι σε αυτήν την ομάδα, την πολύ δεμένη, την πολύ πετυχημένη και πιστεύω, πως θα περάσουμε πολύ ωραία».

«Όχι, δεν έχω μιλήσει με τη Φαίη Σκορδά».