"Θα κάνω κατάψυξη ωαρίων" - Πήρε διαζύγιο και το αποκάλυψε στο Mega Καλημέρα

«Θα ήθελα πάρα πολύ ένα παιδί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Ήταν ζευγάρι για 8 ολόκληρα χρόνια, όμως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Για αρκετό καιρό ήταν σε διάσταση, ενώ πριν από λίγο καιρό βγήκε και επίσημα το διαζύγιο τους.

Ο λόγος για την Κατερινα Μονογυιού και τον Χάρη Μαριόλη. Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας είναι πλέον μόνη στη ζωή και μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Οι αποκαλύψεις της Μονογυιού για το χωρισμό της και την κατάψυξη ωαρίων

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή όπου μίλησε για τον τραγικό και ξαφνικό θάνατο του αδερφού της στην Βουλιαγμένη, αλλά και τον χωρισμό της. Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει πως σύντομα θα προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων, αφού θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδάκι.

Τι την ενημέρωσε ο γιατρό της για την κατάψυξη ωαρίων

«Ήμουν σε διάσταση τότε με τον σύζυγό μου και ήθελα να μπω στη διαδικασία να φυλάξω το δικό μου γενετικό υλικό, τα ωάριά μου. Η γιατρός μου με ενημέρωσε πως δεν μπορώ να το κάνω, επειδή υπάρχει κόλλημα στον νόμο. Μου είπε ότι λόγω του ότι είμαι σε διάσταση, δεν μπορώ να κάνω φύλαξη ωαρίων», είπε αρχικά η Κατερίνα Μονογυιού.

Η Κατερίνα Μονογυιού αναφέρθηκε στη συνέχεια και στις κινήσεις που έκανε, προκειμένου να έρθει πιο γρήγορα το νέο νομοσχέδιο, το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή.

Όσον αφορά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του αδερφού της, Τζώρτζη Μονογυιού, η Κατερίνα Μονογιού είπε: «Περιμένουμε από την Περιφέρεια να μπουν οι μπάρες. Έχω πάρει υπόσχεση από τον Περιφερειάρχη ότι οι μπάρες θα μπουν. Δυστυχώς η γραφειοκρατία λίγο καθυστερεί.

Το ξέρω πάρα πολύ καλά πως κινδυνεύουν οι οδηγοί, αλλά μην μπούμε σε αυτό το κομμάτι. Όχι μόνο για το δικό μας το παιδί, αλλά για όλους. Η τοποθέτηση ήταν κάτι που θα γινόταν, αλλά ο Τζώρτζης δεν ήταν τυχερός, όπως και άλλα παιδιά».