Έχει πολύ κόσμο στο πλευρό της - Πριν καλά καλά βγει στον αέρα το ''Πρωινό μας'' με την Σκορδά φάνηκε η απήχησή της

6 ημέρες μακριά από την πρεμιέρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έχει πολύ κόσμο στο πλευρό της - Πριν καλά καλά βγει στον αέρα το ''Πρωινό μας'' με την Σκορδά φάνηκε η απήχησή της

Οι πρεμιέρες μπορεί να ξεκίνησαν την Δευτέρα 5/9 για πολλές ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, ωστόσο έχει γίνει γνωστό, πως η αγαπημένη Φαίη Σκορδά έχει επιλέξει να μείνει λίγο πιο πίσω και ίσως αυτό να την οφελήσει.

Μέσα από τον ΣΚΑΪ, την νέα της τηλεοπτική οικογένεια θα λέει καλημέρα σε λίγες ημέρες και έτσι η έμπειρη παρουσιάστρια, μια εβδομάδα πριν έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσιεύοντας το trailer και παράλληλα καλώντας το κοινό να την στηρίξει στο διαφορετικό αυτό εγχείρημα.

Όλοι περιμένουν να δουν την την απήχηση, που θα έχει αφού ο Λιάγκας με τη Νομικού δεν τα πήγαν, όπως τα περίμεναν. Από ότι φαίνεται η Σκορδά, πριν καλά καλά βγει στον αέρα έχε πολύ κόσμο με το μέρος της και αυτό φάνηκε από τα σχόλια, που δέχτηκε κάτω από την ανάρτησή της.

Η πρώτη ανάρτηση της Φαίης Σκορδά μετά την κυκλοφορία του trailer της νέας της εκπομπής και σχόλια στο Instagram

«Σταθερά στο πρωινό μας ραντεβού. Με πίστη κ χαμόγελο. Κορίτσια μου τι λέτε για νέα ξεκινήματα; Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 9:40 στον @skaitv.gr με το @prwinomas».

Σκορδά συμπαράσταση showbiz

Το trailer της εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ και η σπόντα στον ΑΝΤ1

Κυκλοφόρησε το trailer της εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ. Μπορεί να άργησε να κάνει πρεμιέρα, αφού όλες έκαναν σήμερα Δευτέρα 5/9, ωστόσο, όπως φαίνεται το κανάλι βγάζει τελευταίο το πρόγραμμα του στον αέρα για "να κάνει είσοδο".

Στο trailer λοιπόν, βλέπουμε το πλατό της παρουσιάστρια και στη συνέχεια να το πατάει. Ντυμένη απλά με ένα μαύρο leather παντελόνι και crop top είπε με νόημα στην κάμερα "Έρχεται το Πρωινό... μας", αφήνοντας την σπόντα της στον ΑΝΤ1 που έκανε πρεμιέρα με Λιάγκα και Νομικού.