''Έχω υπάρξει κράχτης...'' - Ο Χρήστος Φερεντίνος αποκαλύπτει το άγνωστο επαγγελματικό του παρελθόν

Δεν ήταν εύκολος ο δρόμος προς την κορυφή

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Έχω υπάρξει κράχτης...'' - Ο Χρήστος Φερεντίνος αποκαλύπτει το άγνωστο επαγγελματικό του παρελθόν

Μπορεί να έχουμε γνωρίσει τον Χρήστο Φερεντίνο ως πρόσωπο της τηλεόρασης και ''αιώνιο'' παρουσιαστή του Deal αλλά και του Super Deal, ωστόσο στη ζωή του δεν έκανε μόνο αυτό. Και αυτό γιατί όπως αποκάλυψε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day, τα οικονομικά του όταν ήταν φοιτητής τον είχαν αναγκάσει να δουλέψει και ως κράχτης αλλά και ως...ντετέκτιβ!

Η τωρινή του πάντως επαγγελματική πορεία είναι ακόμα εξασφαλισμένη, αφού αυτό που κάνει το κάνει καλά για αυτό και για πολλοστή φορά θα συνεχίσει να παρουσιάζει το Deal, που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες υποσχόμενο να μοιράσει πολλές χιλιάδες ευρώ!

Οι αποκαλύψεις του Φερεντίνου για τα επαγγέλματα των φοιτητικών του χρόνων

Είπε λοιπόν στην Σταματίνα Τσιμτσιλή:

«Έχω δουλέψει ως ντετέκτιβ ως φοιτητής, έκανα παρακολουθήσεις, δεν είχε πάει καθόλου καλά, είχα πάρει μια μηχανή με ένα φίλο μου η δικιά μου έμεινε, τζίφος η δουλειά.

Μία από τις περίεργες δουλειές που έχω κάνει ήταν ένα καλοκαίρι στη Νάξο και δούλεψα ως κράχτης σε μια υπαίθρια ρουλέτα, ήμουν ο κράχτης αυτός που παίζει στην αρχή για να κερδίζει, για δυο τρεις εβδομάδες, είχα ξεμείνει από λεφτά οπότε έπρεπε να πληρώσω τη διαμονή μου.

Από εκεί κατάγεται και από εκεί ξεκίνησε ο Φερεντίνος πριν έρθει στην Αθήνα

Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι αναντίρρητα έναν από τους πιο γνωστούς παρουσιαστές τηλεπαιχνιδιών ψυχαγωγικών εκπομπών. Κάποιες από τις διασημότερες εκπομπές που έχει παρουσιάσει ήταν το Deal, Fort Boyard και Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Πάμε λοιπόν να μάθουμε δύο παραπάνω πράγματα για τον αγαπημένο παρουσιαστή.

Ο Χρήστος Φερεντίνος γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1969 στο χωριό Σκλίβανη Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στην περιοχή του Προφήτη Ηλία. Σε μικρή ηλικία πήγε με την οικογένειά του στην Αθήνα όπου έζησε τα μαθητικά του χρόνια στην περιοχή των Εξαρχείων. Όταν τέλειωσε το σχολείο πέρασε στο Τμήμα της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών άλλα τελικά τον κέρδισε η ενασχόληση του με τα μέσα ενημέρωσης.

Η καταγωγή και η ζωή του Χρήστου Φερεντίνου

Το 1989, ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον σταθμό Αθήνα 9.84 ενώ λίγο καιρό μετά ξεκίνησε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Στο ίδιο κανάλι το 1993 ξεκίνησε να παρουσιάζει την ταξιδιωτική εκπομπή Άκου να Δεις η οποία είχε μεγάλη επιτυχία εκείνα τα χρόνια με τον παρουσιαστή να ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη επικοινωνία του με τον κόσμο.