Γενέθλια για το Νίκο Μουτσινά - Έσβησε κεράκια και έκανε τις ευχές του για τη νέα χρονιά

Τα πόσα λέτε να έκλεισε;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γενέθλια για το Νίκο Μουτσινά - Έσβησε κεράκια και έκανε τις ευχές του για τη νέα χρονιά

Γενέθλια έχει σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς για αυτό και η «Super Κατερίνα», πήγε να τον βρει με μια τούρτα έκπληξη προκειμένου να του αποσπάσει και καμιά δήλωση για την σεζόν που ξεκινάει για αυτόν. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα χρόνια του, τις ευχές του για τη νέα χρονιά, αλλά και τις προτάσεις που είχε στα χέρια του αλλά δεν κατέληξαν.

Και μπορεί πολλά να ειπώθηκαν για την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» κατά την περσινή σεζόν δεδομένου ότι σημείωσε γενική πτώση στα νούμερα, ωστόσο το κανάλι φαίνεται να του έδωσε το ''πράσινο φως'' και θα τον απολαύσουμε και φέτος στις οθόνες μας για κέφι και πολύ γέλιο.

Οι ευχές του Μουτσινά για τη νέα σεζόν και τα γενέθλιά του

Η δημοσιογράφος της εκπομπής τον βρήκε με μια τούρτα με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι έκλεισε τα 45. Ζήτησε ο νέος χρόνος στη ζωή του να μη του φέρει προβλήματα στην υγεία, στην καθημερινότητα, αλλά και ταλαιπωρία. Τέλος αποκάλυψε ότι δεν είδε την πρεμιέρα καμίας εκπομπής, ενώ για τον Νίκο Κοκλώνη ανέφερε πως έμαθε ότι για την εκπομπή του απαίτησε να είναι ή αυτός η ο ίδιος.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: nikosmoutsinas instagram

Το βίντεο που πρόδωσε την ημερομηνία του «Καλό μεσημεράκι»

Μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στο μοντέρνο και πολύχρωμο σπίτι του, ωστόσο έφτασε η στιγμή που θα πρέπει να επιστρέψει στη δουλειά και να προετοιμαστεί για την παρουσίαση της εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι, στο ΣΚΑΪ. Όλοι γνωρίζαμε πως το τηλεοπτικό του μέλλον ήταν εξασφαλισμένο, όμως δεν ήταν γνωστό πότε θα γίνει η μεγάλη επιστροφή.

Τις προάλλες, λοιπόν, δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το Tik Tok με δύο χορευτές δείχνοντας τον ενθουσιασμό του για την πρεμιέρα του στο κανάλι, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19/9.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας και βίντεο: Instagram / Νίκος Μουτσινάς