Θα ντυθεί νυφούλα η Καινούργιου! Η Ιλάειρα και ο Μαυρίκιος αποκάλυψαν τα ευχάριστα για την Κατερίνα

Και όμως...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θα ντυθεί νυφούλα η Καινούργιου! Η Ιλάειρα και ο Μαυρίκιος αποκάλυψαν τα ευχάριστα για την Κατερίνα

Δηλώσεις από το Μαυρίκιο έκαναν ο Μαυρίκιος Μαυρικιού και η Ιλάειρα Ζήση την Τρίτη 6/9 στο Super Κατερίνα, εκεί όπου βρίσκονται για το ταξίδι του μέλιτος οι νεόνυμφοι.

Το ζευγάρι ήταν πάρα πολύ ανανεωμένο και με χαρά μίλησαν για τον λαμπερό γάμο, που έκαναν στην Κύπρο αλλά και για όσα ζουν στην απόδρασή τους. Από την παραλία, που βρίσκονταν λοιπόν έκαναν μια αποκάλυψη στην Καινούργιου λέγοντας, πως η νύφη είχε γράψει το όνομα της στο γοβάκι της και αυτό σβήστηκε, θέλοντας έτσι να της πουν, πως σύντονα θα παντρευτεί και εκείνη.

Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση από το ταξίδι του μέλιτος για την Κατερίνα Καινούργιου

«Κατείνα σβήστηκε το όνομα σου από το παπούτσι της Ιλάειρας, μόνο το δικό σου».

Πλάνα από τον μυθικό γάμο του Μαυρίκου και της Ιλάειρας

Ο γάμος της χρονιάς ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28/8 στη όμορφη Κύπρο με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να παντρεύεται την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση, ανάμεσα σε πλήθος κόσμου και συγγενών.

Η δεξίωση, που ακολουθήσε στη συνέχεια είχε μέτρα ασφαλείας με σκοπό να προσέλθουν άγνωστοι από τους 2.000 καλεσμένους, που είχε το ζευγάρι. Μάλιστα, μέσα από πληροφορίες που εξασφάλισε το ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' στο τραπέζι μετά την εκκλησία ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι, με την Έλλη Κοκκίνου να ξεσηκώνει τους νεόνυμφους και όσους παρευρέθηκαν.