''Θα έχω γεννήσει μέχρι...'' - Η αποκάλυψη της Άννας Μπεζάν για την εγκυμοσύνη της

Kαι το όνομα αυτού θα είναι...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Θα έχω γεννήσει μέχρι...'' - Η αποκάλυψη της Άννας Μπεζάν για την εγκυμοσύνη της

Την Άννα Μπεζάν και την πεθερά της Χριστίνα Παππά συνάντησε η κάμερα του Πρωινού στο αεροδρόμιο και τους απέσπασε δηλώσεις σχετικά με την εγκυμοσύνη της πρώτης. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός ο γιατρός της έχει δώσει ημερομηνία για την έλευση της κόρης της, ενώ αποκάλυψε και το όνομα αλλά και λεπτομέρειες για τον γάμο και τη βάπτιση.

Οι δύο γυναίκες όπως φαίνεται και από το βίντεο έχουν πολύ καλές σχέσεις και περνάνε πολύ χρόνο μαζί μιλώντας με πολύ καλά λόγια η μία για την άλλη. Άλλωστε δεδομένων των δύσκολων παιδικών χρόνων της Μπεζάν για τα οποία έχει μιλήσει πολλές φορές, χρειάζεται και από τη νέα της οικογένεια την αγάπη και την τρυφερότητα, που την παίρνει απλόχερα.

Τότε θα γεννήσει η Άννα Μπεζάν

Σε δηλώσεις της στην κάμερα του Πρωινού είπε:

«Mετράμε αντίστροφα, μέχρι τις 25, μέχρι τέλος Σεπτέμβρη θα έχω γεννήσει. Δε θέλω να γίνει η μικρή τόσο απόλυτη όσο είμαι εγώ και τόσο παρορμητική όσο είναι ο Δημήτρης. Γάμος και βάφτιση θα γίνουν ξεχωριστά για να έχει το καθένα το γλέντι του. Το όνομα έχει καταλήξει θα είναι Χριστίνα νομίζω είναι αυτονόητο Χριστίνα Παππά jr».

Αυτή είναι η κοιλίτσα της στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς απόλαυσαν τις διακοπές τους στην Κρήτη, περιμένοντας να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι, που θα έρθει στον κόσμο σε δύο μήνες περίπου.

Καθημερινά μοιράζονταν στιγμιότυπα από τις βόλτες τους στο νησί και τις βουτιές τους στη θάλασσα, ενώ την Τρίτη 16/8 δημοσίευσαν μερικές φωτογραφίες τους από το μικρό ταξιδάκι που έκαναν με το σκάφος πηγαίνοντας στα Σφακιά.

Μπροστά από τα καταγάλανα νερά με animal print μαγιό εκείνη και με μία μπλούζα στο κεφάλι εκείνος, διασκέδασαν όσο παρατηρούσαν την άλλη πλευρά του νησιού, ωστόσο αυτό που είναι σημαντικό να σημειωθεί αφορά το γεγονός πως η κοιλίτσα της εγκυμονούσας, αν και διανύει τον 8ο μήνα, είναι πάρα πολύ μικρή.

Δημήτρης Παππάς - Άννα Μπεζάν - διακοπές

Δημήτρης Παππάς - Άννα Μπεζάν