Με γκρι στοιχεία και πολλά ατμοσφαιρικά φωτιστικά - Η μίνιμαλ διακόσμηση στο σπίτι του Πέτρου Ιακωβίδη

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με γκρι στοιχεία και πολλά ατμοσφαιρικά φωτιστικά - Η μίνιμαλ διακόσμηση στο σπίτι του Πέτρου Ιακωβίδη

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, αυτό το διάστημα, πραγματοποιεί εμφανίσεις με την Ζόζεφιν, για την οποία μίλησε "ανοιχτά", ωστόσο όταν κατεβαίνει από την πίστα, το μέρος που τον βοηθά να αποφορτιστεί και να χαλαρώσει είναι το σπίτι του. Βρίσκεται στα νότια προάστια, κοντά στη θάλασσα, που τόσο αρέσει στον τραγουδιστή και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βλέπουμε πολλές από τις όμορφες γωνίες αυτού.

Πιο συγκεκριμένα, παρατηρούμε πως κυριαρχεί το γκρι και το μαύρο σε όλα τα δωμάτια, όπως και το ξύλο, αφού οι πόρτες και ο τοίχος πίσω από το κρεβάτι του στο υπνοδωμάτιο είναι ξύλινες.

Γενικότερα, η διακόσμηση είναι αρκετά μίνιμαλ, καθώς στο σαλόνι πέρα από το ενεργειακό τζάκι, βρίσκεται ένας μεγάλος καναπές, λίγα πουφ και ένα τραπεζάκι, ενώ στον χώρο που κοιμάται δεν το κρεβάτι του πιάνει όλο τον χώρο. Διάσπαρτα υπάρχουν και πολλά φωτιστικά που δημιουργούν χαλαρή ατμόσφαιρα, όπως και τα μουσικά του όργανα.

Το σπίτι του Πέτρου Ιακωβίδη

Πέτρος Ιακωβίδης

Πέτρος Ιακωβίδης υπνοδωμάτιο

Πέτρος Ιακωβίδης σαλόνι

Πέτρος Ιακωβίδης σπίτι

Λίγα λόγια για τον τραγουδιστή

Ο Πέτρος Ιακωβίδης (Καβάλα, 12 Σεπτεμβρίου 1988) είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός.

Γεννήθηκε το 1988 στην Καβάλα. Ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική σε ηλικία μόλις 13 ετών. Έχει σπουδές σε μουσικά όργανα όπως η κιθάρα, το μπουζούκι, τα κρουστά και το πιάνο. Το πρώτο του επίσημο τραγούδι κυκλοφόρησε το 2015 από την Minos EMI και έφερε τον τίτλο "Ο έρωτας μου γίνε" σε μουσική και στίχους του ίδιου αλλά και του Stan με την Icon Music.

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε τα τραγούδια "Βάλε", "Αγκαλιά" και "Κοριτσάκι μου", τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους, με το τελευταίο του single να ξεπερνά τις 12.000.000 προβολές στο YouTube.

Θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του τα τελευταία χρόνια, με συνεργασίες με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Κουρκούλης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Stan, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Πάολα, ο Αντύπας, ο Σταμάτης Γονίδης, η Νατάσα Θεοδωρίδου κ.α.