Εξωτικό ταξίδι για Μαυρίκιο Μαυρικίου και Ιλάειρα - ''Μείναμε στο κρεβάτι 48 ώρες''

Μετά το γάμο υπερπαραγωγή, σειρά είχε το ταξίδι υπερπαραγωγή

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Εξωτικό ταξίδι για Μαυρίκιο Μαυρικίου και Ιλάειρα - ''Μείναμε στο κρεβάτι 48 ώρες''

Ο γάμος της χρονιάς ήταν γεγονός και δε θα μπορούσε να είναι άλλος από αυτόν της Ιλάειρας Ζήση και του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην Κύπρο. Το νεόνυμφο ζευγάρι δεν έχασε καιρό και βρέθηκε για το μήνα του μέλιτος στον εξωτικό Μαυρίκιο, και από εκεί βρέθηκε σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αποκαλύπτοντας και τις πρώτες λεπτομέρειες μετά το γάμο τους.

Όσα αποκάλυψαν για τα πρώτα εικοσιτετράωρα του γάμου τους Μαυρίκιος και Ιλάειρα

«Περίμεναν όλοι να του πατήσω το πόδι κι εγώ γύρισα και τον φίλησα», αποκάλυψε η Ιλάειρα Ζήση.

«Το γλέντι τελείωσε ξημερώματα. Νομίζω 5 πήγαμε σπίτι. Κοιμάσαι μετά και βλέπεις και όνειρα. Μείναμε 48 ώρες στο κρεβάτι μετά τον γάμο, δεν μπορούσαμε να σηκωθούμε, ήταν τόση πολλή η κούραση. Μιας και ήμασταν στο κρεβάτι κάναμε και άλλα πράγματα, αλλά κυρίως ξεκουραστήκαμε» είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Γάμος πολλών χιλιάδων ευρώ

Χαρές και γέλια επικρατούν τις τελευταίες ώρες στην οικογένεια της Ιλάειρας Ζήση και του Μαυρίκιου Μαυρικίου, καθώς πλέον το ζευγάρι είναι παντρεμένο αφού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, την Κυριακή 28 Αυγούστου σε μια παραμυθένια τελετή στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό, ενώ μετά ακολούθησε ξέφρενο γλέντι μέχρι το πρωί.

Μετά λοιπόν την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε σχετικά με το αν πήγε η αστυνομία στο γλέντι τους, λίγες ώρες μετά το γάμο, η Ιλάειρα Ζήση έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, χαρίζοντας στους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη επίσημη φωτογραφία από την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

«Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν μαζί μας. Ευχαριστούμε όσους ήρθαν από Κύπρο, από Ελλάδα, από Αμερική, Αυστραλία, Βουλγαρία και όλους τους ανθρώπους που μας έβλεπαν από το σπίτι τους μέσα από τα Story και τις δημοσιεύσεις. Μας στείλατε όλοι την θετική σας σκέψη και τις πιο όμορφες ευχές μέσα από την καρδιά σας.

Η αγαπημένη μου ευχή ήταν «Ήταν ένας γάμος πλούσιος και δεν μιλάω για τα αγαθά, μιλώ για τα συναισθήματα. Να ζήσετε κορίτσι μου, ευτυχισμένοι και χαρούμενοι για πάντα». Χαίρομαι που εισπράξατε αυτά τα συναισθήματα. Αληθινά , αγνά και παντοτινά. Ευχαριστώ επίσης και όσους δούλεψαν σκληρά για να έχουμε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα» έγραψε χαρακτηριστικά...

Τα πρώτα λόγια της Ζήση και η επίσημη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Μαυρικίου

Εσωτερική φωτογραφία: Instagram - Ιλάειρα Ζήση