"Θέλω να μου πείτε ποιος έκανε..." - H ενόχληση της Μενεγάκη και η παρατήρηση στους συνεργάτες της

Αδιανόητο περιστατικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Πριν από λίγη ώρα, το μεσημέρι της Τρίτης 6/9 δηλαδή, ξεκίνησε η μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, η οποία σημείωσε μέτρια νούμερα στην τηλεθέαση τις προάλλες, και η παρουσιάστρια εντόπισε ένα μικρό πρόβλημα, το οποίο χαλούσε το πλάνο της στην κάμερα. Πιο συγκεκριμένα, κατάλαβε πως η καρέκλα της ήταν χαμηλωμένη και έτσι η εικόνα της ήταν διαφορετική.

Αμέσως, σηκώθηκε να ζητήσει τον λόγο από όποιον το είχε κάνει και ο Σάββας Πούμπουρας έσπευσε να την βοηθήσει να επαναφέρει το κάθισμά της στην σωστή του θέση, για να ικανοποιήσει την συνεργάτιδά του.

Η ενόχληση της Ελένης Μενεγάκη και το παράπονο προς τους συνεργάτες της

«Θέλω να μου πείτε ποιος έκανε αυτή την καρέκλα πιο κοντή και από μένα; Και κατέβηκα εδώ. Ποιος; Τώρα ξαφνικά η καρεκλίτσα μου και δεν ξέρω να τη σηκώνω, βοηθήστε με λίγο», είπε χαρακτηριστικά.

Ελένη Μενεγάκη

Η εντυπωσιακή της έναρξη στην χθεσινή πρεμιέρα

Το μεσημέρι της Δευτέρας (5/9) η εκπομπή «Ελένη» έκανε πρεμιέρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Όπως ήταν λογικό η "Βασίλισσα της τηλεόρασης" περίμενε πως και πως να επιστρέψει και πάλι στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αφού πρώτα φόρτισε για τα καλά τις μπαταρίες της στις καλοκαιρινές της διακοπές.

Φυσικά, η ίδια ήταν άκρως ανανεωμένη και μαυρισμένη αφού υποδέχτηκε επίσης με τον πιο γλυκό τρόπο την υπόλοιπη ομάδα που θα την πλαισιώνη για την υπόλοιπη σεζόν καθώς εντάχθηκε ένα καινούργιο πρόσωπο. Ο λόγος για την Νάνσυ Νικολαΐδου.

Μάλιστα, τα απροοπτα πριν την μεγάλη πρεμιέρα δεν έλειψαν καθώς στενός συνεργάτης της είχε ένα αναπάντεχο τρακάρισμα (δείτε εδώ αναλυτικά).

«Καλησπέρα σας, η ώρα του μεσημεριού, η δικιά μας ώρα. Η δικιά μας ήσυχη και αγαπημένη ώρα θα έλεγα. Σκεφτείτε με το που ήρθα εδώ, πρώτη φορά τόσο καθυστερημένα γιατί φέτος ξεκινήσαμε πάρα πολύ νωρίς, πιο νωρίς ποτέ δεν έχει τύχει, άρα δεν είχαμε και πολύ καιρό προετοιμασίας. Γύρω στις 22-23 Αυγούστου ξεκινήσαμε την εκπομπή και τις πρώτες συζητήσεις.

Κι ενώ πραγματικά το καλοκαίρι μου το ευχαριστιέμαι κι απολαμβάνω την κάθε μέρα στην ύπαιθρο, όμορφα και ήσυχα, δεν ξέρετε πόσο ανυπομονούσα να είμαι εδώ. Ξανά στη θέση μου, ξανά στην καθημερινότητά μας. Σε αυτή τη γλυκιά ρουτίνα που χρόνια ολόκληρα μας φέρνει κοντά».