''Μίλησα όσο ευγενικά μπορούσα σε αυτή την κυρία'' - Κάθετος ο Χαλκιάς για το περιστατικό με τη Μαλέσκου

Δεν είναι και η καλύτερή της περίοδος...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Μίλησα όσο ευγενικά μπορούσα σε αυτή την κυρία'' - Κάθετος ο Χαλκιάς για το περιστατικό με τη Μαλέσκου

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», έδωσε ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς και μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο περιστατικό του τσακωμού του με την Ιωάννα Μαλέσκου όταν τον είχε καλεσμένο στο Love it, που είχε προκαλέσει αίσθηση.

Ο ίδιος πάντως δεν εμφανίστηκε καθόλου μετανιωμένος από τον τρόπο που της μίλησε, δεδομένων των όσων έγιναν και ειπώθηκαν.

Η αναφορά του Χαλκιά στον τσακωμό με την Μαλέσκου

«Σχετικά με το επεισόδιο με την Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Δεν έχασα καθόλου την ψυχραιμία μου, μίλησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα σε αυτήν την κυρία. Εκείνο που με ενόχλησε δεν ήταν, όπως ειπώθηκε, η αναμονή, αν και ξεπέρασε κατά πολύ τα 35 λεπτά.

Όταν έχεις κάνει έναν αγώνα 50 ετών να υπάρχεις σε αυτόν τον χώρο και ακούς “ας αρχίσουμε με αυτό που ξεκινήσατε το ‘Love Sorry” κάτι παθαίνεις εκείνη την ώρα. Εγώ το “Love Sorry” το έκανα έχοντας ήδη 20 χρόνια πορείας στον χώρο. Άρα δεν γνωρίζεις ποιος είναι απέναντί σου».

Έτσι είχε απαντήσει η Μαλέσκου μετά τον τσακωμό

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend είχε μιλήσει το πρωί της Κυριακής (9/1) η Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο περιστατικό με τον Τάσο Χαλκιά, στον αέρα του Love It.

«Ήταν ήσυχες οι γιορτές, γυρίσαμε με τους καλύτερους οιωνούς. Οι στόχοι μου για τη νέα χρονιά επικεντρώνονται περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο. Εκτιμώ τον λόγο του Δημήτρη Δανίκα και τον εκτιμώ βαθιά σαν άνθρωπο.

Με τον Τάσο Χαλκιά έχει λήξει το θέμα, δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο. Εννοείται πως θα τον καλούσα ξανά στην εκπομπή μου εάν και ο ίδιος το επιθυμούσε. Είναι σημαντικό όταν δεν έχεις κοντά σου τους ανθρώπους σου, να νιώθεις ότι είναι εδώ για σένα», κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.