Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Έρχονται ανατροπές στον 2ο κύκλο της Γης της Ελιάς - Οι αποκαλύψεις Αφροδίτης Λιάντου και Αλέξανδρου Σκουρλέτη

Τα spoils των πρωταγωνιστών

Έρχονται ανατροπές στον 2ο κύκλο της Γης της Ελιάς - Οι αποκαλύψεις Αφροδίτης Λιάντου και Αλέξανδρου Σκουρλέτη
News 06.09.2022 16:51
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκαν η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης το μεσημέρι της Τρίτης 6/9 και μίλησαν για τους ρόλους τους Γη της Ελιάς αλλά και για τις ανατροπές που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο -διαβάστε εδώ κι ένα αποκλειστικό-.

Οι αποκαλύψεις Λιάντου & Σκουρλέτη για την 2η σεζόν της Γης της Ελιάς

«Εγώ άρχισα να βλέπω όνειρα, ότι φιλιόμαστε, οπότε μπήκε στο υποσυνείδητό μου και ένας τρόπος που η Μυρτάλη δικαιολογεί τον τρόπο που μάλλον αρχίζει και ερωτεύεται τον Αλέξη, είναι γιατί νιώθει ότι την αγαπάει γι’ αυτό που είναι, ενώ θεωρεί ότι οι υπόλοιποι την εκμεταλλεύονται με έναν τρόπο, για παράδειγμα για τα χρήματά της», ανέφερε η Αφροδίτη Λιάντου για το πώς άρχισε να ερωτεύεται τον «Αλέξη».

Για το πώς πιστεύουν ότι θα κυλήσει η σχέση τους στη σειρά και για το εάν ο κόσμος θα ήθελε να δει την «Μυρτάλη» και τον «Αλέξη» ζευγάρι, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι από την αρχή της σεζόν υπάρχει αυτό το πράγμα με την Μυρτάλη και τον Αλέξη, τώρα που έχει εκδηλωθεί και από την πλευρά της Μυρτάλης, έχει αρχίσει και έχει άλλο ένα χαρτί στο μανίκι του ο Αλέξης. Ξέρει και του έχει δοθεί ελπίδα ότι μπορεί κάτι να συμβεί. Τώρα ο κόσμος διχάζεται, δεν ξέρω εάν σίγουρος».

Αναφορικά με την «αλλαγή» του χαρακτήρα του ρόλου της, η Αφροδίτη είπε: «Στα σχόλια στα social media θέλουν να μας δουν μαζί, ακούμε και αρνητικά, αλλά είναι πιο πολλά τα θετικά. Έχω φτάσει στο άλλο άκρο, όσον αφορά στον ρόλο μου. Η “Μυρτάλη” άλλαξε γιατί συνέβησαν πολλά πράγματα, όπως ο θάνατος του “Νικήτα”, ότι την πρόδωσε η οικογένειά της, και ότι έχασε τα πάντα και ότι την κυνηγούσαν να την σκοτώσουν. Πάρα πολλά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, που την έκαναν να μην εμπιστεύεται κανέναν πέραν από τον εαυτό της. Οπότε είναι λογικό να γίνει πιο σκληρή και πιο απόμακρη, και "καβαλάει και το καλάμι" που βγάζει πολλά χρήματα, και με κάποιον τρόπο, όλο αυτό δικαιολογείται το γεγονός ότι ερωτεύεται αυτόν που ουσιαστικά την απήγαγε.

Χάνει την ισορροπία η Μυρτάλη, δεν ξέρει ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος οπότε θεωρεί ότι αυτό που της βγάζει ο Αλέξης είναι αγάπη. Θεωρεί ότι όλο αυτό είναι η αγάπη του για εκείνη».

«Επειδή αυτό είναι απαγορευμένο, την ελκύει με κάποιον τρόπο», συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Νέο παράνομο ζευγάρι στην Γη της Ελιάς

Ο ρόλος της Ευτυχίας όπως όλα δείχνουν θα ενισχυθεί σημαντικά στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και από τη μία θα πρέπει να αντιμετωπίσει το γεγονός πως σκότωσε τον Ανέστη και από την άλλη, θα βρει τον έρωτα στο πλευρό του Κουράκου.

Διαβάστε αποκλειστικά στο TV-24.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το καυτό φιλί του Παπανδρέου στην Τζόλα σε έξοδο τους λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς Γη της Ελιάς

Στην Κέρκυρα πριν την πρεμιέρα της Γης της Ελιάς - Για δείπνο η Άντζελα Γκερέκου με τον Ανδρέα Γεωργίου

Share