"Παραλίγο να σκοτωθώ..." - Ο Ηλίας Μελέτης αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έκανε χρήση ουσιών

Η εκ βαθεών εξομολόγησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Μελέτης Ηλίας το απόγευμα της Τρίτης 6/9 ανανεωμένος από τις διακοπές του και για πρώτη φορά μίλησε για την περίοδο που έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η εξομολόγηση του Μελέτη Ηλία για τις ναρκωτικές ουσίες

«Έχω κάνει διάφορες βλακείες ως νέος που δεν είναι άξια λόγου γιατί δίνεις μετά και λάθος παράδειγμα. Είναι λίγο επικίνδυνα. Έχω κάνει διάφορα… Έχει τύχει, ας πούμε, μια περίοδο που έκανα χρήση ναρκωτικών. Το οποίο, στην άγνοια κινδύνου που είχα τότε και στην τρέλα των 20 – 25, δεν του έδινες σημασία αλλά μπορείς να φέρεις σε μεγάλο κίνδυνο και τον εαυτό σου αλλά και κάποιους ανθρώπους γύρω σου.

Αυτό είναι κάτι το οποίο νομίζεις ότι το κάνεις σαν χαβαλέ, σαν κάτι το οποίο το ελέγχεις, σαν κάτι το οποίο μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία αλλά μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να γυρίσει μπούμερανγκ και να καταστραφείς εντελώς. Ήμουν τυχερός και με αφορμή ένα περιστατικό, που παραλίγο να σκοτωθώ σε τροχαίο ατύχημα, είπα τέλος. Μαχαίρι. Τέλος. Ήταν μια περίοδος στην οποία πέρασα μέσα από μια άγνοια κινδύνου, ένα πεντάμηνο, εξάμηνο, μπορεί και χρόνο αλλά μετά είπα μαχαίρι» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Η περιπέτεια του και της οικογένειάς του με τον κορωνοϊό

Ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου , «The 2Night Show» , το βράδυ της Τετάρτης (12/01). Ο αγαπημένος ηθοποιός, που πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα παρουσιάσει την εκπομπή έκπληξη που επιστρέφει στον ANT1, μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, αποκάλυψε πως κόλλησε όλη η οικογένειά του, εξήγησε γιατί στην καραντίνα άρχισε να αποκτά περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του και γιατί πληρώνει κανονικά το εισιτήριό του στις παραστάσεις των συναδέλφων του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και οι γονείς του αλλά και τα παιδιά του βρέθηκαν θετικοί στον ιό, οι οποίοι ήταν ασυμπτωματικοί. Ο ίδιος, όπως αποκάλυψε, είχε κάποια συμπτώματα τα οποία όμως δεν ήταν πολύ σοβαρά.

Δείτε τα αποσπάσματα από την συνέντευξη: