Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η αποκάλυψη στο instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Θύμα διαδικτυακής απάτησες έπεσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, όπως και πολλοί άλλοι καθημερινά, μιας και τον τελευταία καιρό αντίστοιχα φαινόμενα ολοένα και πληθαίνουν.

Θύμα διαδικτυακής απάτης η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Πολλοί λοιπόν είναι οι χρήστες που εξαπατώνται για οικονομικούς λόγους από επιτήδιους και ανάμεσά τους βρέθηκε και η Ιωάννα η οποία καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η ίδια λοιπόν αποκάλυψε το μεσημέρι της Τετάρτης 6/9 πως άγνωστοί δημιούργησαν ένα προφίλ με τα στοιχεία της ο οποίος όμως φυσικά δεν είναι δικός της για αυτό και ζήτησε να κάνουν αναφορά προκειμένου να κλείσει.

Θύμα διαδικτυακής απάτης η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Επίθεση Μεσσήνη: «Σε ό,τι χρειαστεί θα...» - Οι συγκινητικές δηλώσεις της Παλιοσπύρου για τη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό

Άλλη μία επίθεση με καυστικό υγρό έγινε γνωστή καθώς 49χρονη γυναίκα στη Μεσσήνη κινδύνεψε μετά την τραγική αυτή πράξη του 50χρονου συζύγου της, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει ριζικά μέσα σε ένα λεπτό τη ζωή της.

Τα τραγικά λεπτά, που βίωσε η άτυχη με το που δέχτηκε το καυστικό υγρό περίγραψε άνθρωπος από το περιβάλλον της και στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στο δελτίο ειδήσεων του alpha την Πέμπτη 11/8 η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα σύμβολο, που πέρασε κάτι αντίστοιχο, όμως έχει σταθεί στα πόδια της και δίνει το παράδειγμα.

«Είμαι σοκαρισμένη, ενημερώθηκα χθες. Κάθε φορά που ακούω κάποιο παρόμοιο περιστατικό, η αλήθεια είναι ότι με ταράζει και ακόμα δεν το καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος μπορεί να προβεί σε μια τέτοια πράξη, το σίγουρο είναι πως κάτι πρέπει να μας προβληματίσει», ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς, μιλάω με πολλές γυναίκες που μου λένε το ίδιο πράγμα, άρα πιστεύω ότι πρέπει κάτι να αλλάξει δραστικά στην πρόληψη και μετά στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών. Ελπίζω η γυναίκα αυτή να τα καταφέρει, πιστεύω σε εκείνη. Έχω μάθει είναι δυνατή και εγώ σε ό,τι χρειαστεί εννοείται θα είμαι δίπλα της».