Κορμάρα στα 52 της - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Έλλης Κοκκίνου με πολύχρωμο μπικίνι στην Μύκονο

Βάζει κάτω 20αρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορμάρα στα 52 της - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Έλλης Κοκκίνου με πολύχρωμο μπικίνι στην Μύκονο

Mamma mia! Ποιος βρέθηκε στην ίδια παραλία με την Έλλη Κοκκίνου και δεν την παρατήρησε; Η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Μύκονο την περασμένη εβδομάδα και τράβηξε πάνω της τα βλέμματα, με το YOU να εξασφαλίζει στιγμιότυπα από τις πρόσφατες βουτιές της, για τους άτυχους που δεν την πρόλαβαν live.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Και από πού να ξεκινήσουμε, από την επίπεδη κοιλιά ή από τη μηδενική κυτταρίτιδα; Μπορεί να έχει πατήσει τα 52, αλλά δεν της φαίνεται καθόλου, αφού το κορμί της θα ζήλευαν και εικοσάρες... Τα αγαθά κόποις κτώνται, με την Έλλη Κοκκίνου να μην έχει κρύψει πως κόπιασε για το εν λόγω κορμί, με το αποτέλεσμα πάντως να τη δικαιώνει πλήρως.

Fan της γυμναστικής, ακολουθεί σταθερά ένα απαιτητικό πρόγραμμα κυκλικών προπονήσεων υψηλής έντασης, ενώ ταυτόχρονα προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της, αφού ακόμα και στην παραλία επέλεξε για σνακ μια πλούσια ποικιλία φρούτων - μήλο, σταφύλι, ακτινίδιο και ροδάκινο μεταξύ άλλων (δείτε αναλυτικά την διατροφή της).

Έλλη Κοκκίνου μαγιό

Για την τελευταία μέρα του Αυγούστου η τραγουδίστρια ήθελε ήλιο και θάλασσα, Sol y mar στα ισπανικά, όπως είναι και το όνομα του μαγαζιού στο Καλό Λιβάδι που τη συναντήσαμε παρέα με τη μητέρα της Μαίρη Παπαθανασοπούλου και τον 14χρονο γιο της Αλέξανδρο Βασιλειάδη. Μετά την επιστροφή της, ανανεωμένη και με γεμάτες μπαταρίες, πλέον επικεντρώνεται στα επαγγελματικά της σχέδια, αναχωρώντας σύντομα για τον Καναδά και τις ΗΠΑ για μια μεγάλη περιοδεία μέχρι τα μέσα Οκτώβρη, παρέα με τον (νιόπαντρο) Ηλία Βρεττό.

«Η μαμά μου στήριξε την κάθε μου επιλογή»

Μόνιμη παρέα της στις διακοπές είναι η μαμά της, Μαίρη Παπαθανασοπούλου, με την οποία δέθηκαν μέσα από τις δυσκολίες που πέρασαν μαζί, αρχής γενομένης από την απώλεια του πατέρα της και από τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι. «Η μαμά μου είναι ο άνθρωπος που με μεγάλωσε, που με έμαθε να είμαι ανεξάρτητη, ο στυλοβάτης του σπιτιού ακόμα και τώρα», έχει δηλώσει η Έλλη Κοκκίνου σε παλαιότερη συνέντευξή της, για να συμπληρώσει: «Είναι η γυναίκα που στήριξε την κάθε μου επιλογή, είτε συμφωνούσε είτε διαφωνούσε». Γι' αυτό και πλέον την προσέχει σαν τα μάτια της!

Έλλη Κοκκίνου μαγιό

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 7/9, σε όλα τα περίπτερα με 1,5 ευρώ.