Οι πρώτες δηλώσεις της Μαριάννας Λάτση για τον εγγονό της - "Το παιδί έχει πάρει το..."

«Ο ωραιότερος ρόλος από όλους είναι αυτός της γιαγιά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή: NDP
Πηγή: NDP

Η Μαριάννα Λάτση έγινε για πρώτη φορά γιαγιά, καθώς η κόρη της Εριέττα Κούρκουλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι (Δείτε εδώ). Η Μαριάννα Λάτση δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό της και δείχνει ότι έχει γίνει ήδη «χαζογιαγιά».

Οι τηλεοπτικές κάμερες εντόπισαν την Μαριάννα Λάτση στο ετήσιο Φεστιβάλ του Δήμου Κηφισιάς και φυσικά δεν γινόταν να μην ερωτηθεί. «Ο ωραιότερος ρόλος από όλους είναι αυτός της γιαγιάς. Είναι κάτι που δεν μπορούσα να το φανταστώ. Είμαι πολύ ευτυχής, το παιδί έχει πάρει το όνομα του παππού του, είναι κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή μου αυτή τη στιγμή, είμαι πολύ ευτυχής»

Τα λόγια της για τον Νίκο Κούρκουλο

Η Μαριάννα Λάτση αναφέρθηκε και στον Νίκο Κούρκουλο, για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά: «Μου έμαθε πάρα πολλά για το θέατρο που εγώ δεν τα ήξερα. Οι καλλιτέχνες αυτοί είναι αθάνατοι, δεν είναι σαν και εμάς, είναι εκεί και μας βλέπουν, αισθανόμαστε το στήριγμά τους».

Η τρυφερή ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου για το γιο της

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έγινε μανούλα για πρώτη φορά λίγες εβδομάδες πριν, με τους διάσημους να της εύχονται τα καλύτερα για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός. Ο έρωτάς της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη συμπληρώθηκε και εκπλήρωσε τα όνειρά τους για την οικογένεια που τόσο πολύ επιθυμούσαν. Το νεογέννητο αγοράκι τους αποτελεί πλέον το μεγαλύτερο κομμάτι της καθημερινότητάς τους.

Η ίδια, όμως, όσο κι αν τρέχει με τις ασταμάτητες υποχρεώσεις ως νέα μαμά, κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο για τους διαδικτυακούς της φίλους και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού. Ανέβασε, λοιπόν, μία φωτογραφία της την ώρα που θήλαζε τον μικρό της γιο και περίμενε τους ακόλουθούς της να ανταποκριθούν.

Η φωτογραφία μας έκανε να "λιώσουμε" και η ηρεμία στο βλέμμα της μας αφήνει να καταλάβουμε πόσο ευτυχισμένη είναι.

Εριέττα Κούρκουλου