Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Έμεινε μόνο με το «Ρουκ Ζουκ» - Όσα είχε τάξει ο ANT1 στη Μακρυπούλια και δεν υλοποιήθηκαν

Άλλα είχε στο μυαλό της η παρουσιάστρια

Έμεινε μόνο με το «Ρουκ Ζουκ» - Όσα είχε τάξει ο ANT1 στη Μακρυπούλια και δεν υλοποιήθηκαν
News 07.09.2022 10:16
Από Γεωργία Σαμπαζιώτη

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να εμφανίστηκε για άλλη μια χρονιά στο τιμόνι του Ρουκ Ζουκ δεδομένης της μεγάλης επιτυχίας της, ωστόσο φαίνεται ότι δεν υπήρχε μόνο αυτό στο μυαλό της παρουσιάστριας. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», σήμερα 7/9, άλλα είχαν συζητήσει με τον ANT1 και τελικά έγιναν μόνο τα μισά.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι η παρουσιάστρια δεν επιθυμούσε το τηλεπαιχνίδι. Άλλωστε είναι κομμένο και ραμμένο πάνω της και όπως φαίνεται και από τα νούμερα της πρεμιέρας η Ζέτα είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί για τον AN1, ενδεχομένως και η πιο δυνατή γυναικεία παρουσία.

Τι είχε τάξει ο ΑΝΤ1 στη Ζέτα Μακρυπούλια και δεν έγινε;

Aυτές οι πληροφορίες μεταδόθηκαν λοιπόν μέσα από το Mega Καλημέρα:

«Ξεκαθαρίζει ότι μόνο με το Ρουκ Ζουκ έρχεται σε αυτή τη σεζόν η Μακρυπούλια, ακουγόταν ότι θα έπαιρνε πρωταγωνιστικό ρόλο σε κωμική σειρά, αλλά τελικά το σενάριο δεν προχώρησε. Τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα που είναι το μουντιάλ δε θα αλλάξει κάτι, ωστόσο είναι καταλυτικό από εκεί και πέρα και το πως θα κινηθούν τα υπόλοιπα προγράμματα του σταθμού.

Η Ζέτα θέλει να κάνει και κάτι άλλο πέρα από το Ρουκ Ζουκ, υπήρχαν οι φήμες για κάποιο βραδινό show ή ένα διαφορετικό τηλεπαιχνίδι, αλλά δεν προχώρησε εκείνη η ιδέα και είχε καταλήξει, αλλά ήταν πολύ ζεστές οι κουβέντες την περασμένη άνοιξη ότι θα πάρει τελικά θέση σε σίριαλ. Επειδή θεωρείται και μία από τις πιο δυνατές γυναικείες παρουσίες του σταθμού εκτός από ένα τηλεπαιχνίδι καθημερινό, μεσημεριανό είναι προφανές ότι η ίδια θα ήθελε να κάνει και κάτι άλλο.

Προτιμούσε τη σειρά και όχι τόσο ένα βραδινό show όπως στην αρχή».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτό το χρώμα επέλεξε και η Ζέτα Μακρυπούλια στην πρεμιέρα του Ρουκ Ζουκ - Το απίστευτο φόρεμα της, στο βρήκαμε στο Marks & Spencer

"Δυστυχώς, αν και έκανα..." - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια

Share