"Έσκασαν" τα ευχάριστα για την Σία Κοσιώνη - Το ανακοίνωσε με μια ανάρτηση

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το φετινό καλοκαίρι η Σία Κοσιώνη απόλαυσε στο έπακρο τις διακοπές της καθώς πήρε μια ανάσα μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος ήταν επίσης αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου έκανε διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητά της (δείτε εδώ τί επάγγελμα έκανε πριν γίνει γνωστή).

Από την άλλη, η φετινή τηλεοπτική σεζόν φαίνεται πως ξεκίνησε πιο δυναμικά από ποτέ μετά από τις ηχηρές μεταγραφές που είδαμε. Φυσικά, η Σία Κοσιώνη πέρα από δημοσιογράφος συνεχίζει κανονικά την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου στο ΣΚΑΪ.

Έτσι, η ίδια δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου πόζαρε με αφορμή το δελτίο ειδήσεων. Μεταξύ άλλων στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Season 17 #skaitv #skaitvnews #newsanchor».

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

Γεμάτο με φωτογραφίες του μικρού Δήμου και του Κώστα Μπακογιάννη το γραφείο της στο ΣΚΑΪ

Η Σία Κοσιώνη έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι σπάνια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές με τον γιό της, Δήμο ή με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη.

Η παρουσιάστρια είναι έτοιμη να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στη θέση της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Πριν από λίγο καιρό, ωστόσο είχε δεχθεί μία πολύ ευχάριστη έκπληξη στο γραφείο της στο σταθμό του Φαλήρου, μιας και ο γιός της, Δήμος (δείτε εδώ γιατί ονόμασαν έτσι τον γιό τους), μετά το τέλος των σχολείων πήγε και πέρασε λίγο χρόνο μαζί της.

Κάπως έτσι, η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία μέσα από το γραφείο της, στην οποία φαίνεται πως έχει διακοσμήσει τον χώρο της με φωτογραφίες του γιού της καθώς και του αγαπημένου της συζύγου, Κώστα Μπακογιάννη.

Σία Κοσιώνη γραφείο