«Μην το συνεχίσουμε άλλο...» - Βούρκωσε ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα του Πρωινού

Δε μπορούσε να συνεχίσει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μην το συνεχίσουμε άλλο...» - Βούρκωσε ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα του Πρωινού

Ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό την Τετάρτη 7/9 κάνοντας δηλώσεις τόσο για την πολύ πρωινή του εκπομπή αλλά και σε πιο προσωπικά ζητήματα, τα οποία εν τέλει είδαμε και να τον συγκινούν.

Ο πολύ έμπειρος παρουσιαστής μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τη γυναίκα του, Τίνα με την οποία εξακολουθεί να είναι πολύ ερωτευμένος ακόμα και σήμερα. Όπως τόνισε είναι πολύ χαρούμενος και τυχερός, που την έχει στη ζωή του, σε τέτοιο σημείο που τον έπιασαν τα κλάματα, μιας και έχει βαθιά συναισθηματική πλευρά όσο και αν δεν το δείχνει.

Η συγκίνηση του Γιώργου Παπαδάκη στην αναφορά της συζύγου του

«Η Τίνα είναι ο άνθρωπός μου, η ζωή μου όλη. Είναι ο λόγος για τον οποίο όταν μιλάω για έναν άνθρωπο συγκινούμαι. Και μην το συνεχίσουμε άλλο. Η Τίνα άλλαξε την αισθητική μου. Η Τίνα άλλαξε τη ζωή μου. Η Τίνα ήταν στα δύσκολα χρόνια μου.

Η Τίνα με βοήθησε σε αυτό το πάρα πολύ δύσκολο που έκανα. Είναι το φως μου. Αυτό είναι. Είναι το κοριτσάκι μου, αυτό είναι».

Το σπίτι τεραστίων διαστάσεων του Γιώργου Παπαδάκη που κινδύνευσε στη φωτιά

Ο Γιώργος Παπαδάκης πέρασε εσχάτως στιγμές αγωνίας, αφού το σπίτι του κινδύνευσε, μεταξύ άλλων, στην πυρκαγιά της Πεντέλης, με τον ίδιο και την οικογένειά του να βλέπουν, ευτυχώς, τους κόπους μιας ζωής να μένουν στο τέλος όρθιοι.

Όπως είπε, η φωτιά «έτρεχε» με τρομερή ταχύτητα, ενώ ευχαρίστησε τους εθελοντές χαρακτηρίζοντάς τους ήρωες. «Δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές. Δεν θα πρέπει να θριαμβολογούμε για αυτό. Αυτό έχει να κάνει με το θέμα της ατομικής ευθύνης και ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πειθάρχησαν στο 112 που ευτυχώς αυτή τη φορά λειτούργησε πάρα πολύ σωστά. Αυτό έσωσε ανθρώπινες ζωές» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στο OPEN.

Μιλώντας για τη συμβολή των εθελοντών, ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε πως είναι «ήρωες» και πως εκείνοι ήταν που έσωσαν το σπίτι του.

«Ήρθε η αστυνομία και μας είπε ότι πρέπει να φύγουμε και επιστρέψαμε όταν εκτιμήσαμε. Η φωτιά έτρεχε με τρομερή ταχύτητα» συμπλήρωσε. «Έβρεχε φωτιά» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και επεσήμανε πως «εμείς δεν έχουμε πάθει τίποτα μπροστά σε αυτό που έπαθαν εκείνοι. Θα πρέπει να υπάρξει σύντομα η αποκατάσταση σε αυτούς τους ανθρώπους κι επιτέλους να κάνουμε κάτι όλοι μαζί για να αντιμετωπίσουμε το επόμενο κακό ενδεχόμενο».

Δείτε πλάνα από το σπίτι του εδώ.