«Κάθε έξι μήνες...» - Όλη η αλήθεια για τις πλαστικές και την ηλικία της Πόπης Μαλλιωτάκη

Όσα αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κάθε έξι μήνες...» - Όλη η αλήθεια για τις πλαστικές και την ηλικία της Πόπης Μαλλιωτάκη

Η Πόπη Μαλλιωτάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 7/9, και ήταν άκρως αποκαλυπτική. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε "ανοιχτά" για τις πλαστικές που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια, για τις κατακτήσεις της (δείτε εδώ αν είναι σε σχέση), αλλά και για την ηλικία της.

Δεν δίστασε να πει πως έχει δοκιμάσει πολλές από τις θεραπείες των ειδικών για να ανανεώσει την εμφάνισή της και αυτό της έχει δώσει μεγάλη αυτοπεποίηθηση, με αποτέλεσμα οι άντρες να ενδιαφέρονται ακόμη πιο πολύ τώρα.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη αποκαλύπτει για τις πλαστικές που έχει κάνει

«Κοίτα να δεις, εγώ άργησα να τα κάνω, γιατί φοβόμουν. Ήταν μέχρι να ξεφοβηθώ το χειρουργείο. Κάνω διάφορα. Εγώ δεν το κρύβω, όπως κάνουν άλλες. Στο πρόσωπο έχω ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν, όλα τα ενέσιμα, μεσοθεραπείεπες και τα λοιπά, τα κάνω αυτά, όταν χρειάζεται.

Δηλαδή, κάθε έξι μήνες, ας πούμε, που θα μου φύγει το μπότοξ, σίγουρα θα πάω να το κάνω. Είναι και το DNA μου που είναι καλό. Έχω ψηλά ζυγωματικά και με κρατάνε τα κόκκαλα, αλλά αν δεν το προσέχεις κιόλας, έστω και με αυτά τα ενέσιμα, δεν συντηρείσαι αλλιώς», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για το σώμα της: «Έχω κάνει λιποαναρρόφηση και στο καπάκι έκανα κοιλιοπλαστική, επιτόπου. Την πρώτη μέρα δεν σηκώθηκα, γιατί έφαγα πέντε ώρες χειρουργείο, αλλά την ώρα που περπάταγα την πρώτη μέρα ένιωσα μία ενόχληση».

«Τώρα βγαίνω με το μαγιό στην παραλία και εγώ η ίδια αισθάνομαι καλύτερα με τον εαυτό μου, οπότε σίγουρα έχουν αυξηθεί οι θαυμαστές. 25 μέχρι 35, μου κάνουν και στα 45, έχει και πιο μεγαλούτσικους, αλλά οι περισσότεροι είναι πιο μικρής ηλικίας», πρόσθεσε έπειτα για το αντίθετο φύλο και τέλος δήλωσε την ηλικία της: «Είμαι το '71 γεννηθής, δεν έχω πρόβλημα να το πω».

Έδειξε την πίσω όψη της και "έριξε" το Instagram

Η Πόπη Μαλλιωτάκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και το ζει στο έπακρο, αφού οι φωτογραφίες της με μαγιό ή χωρίς δίνουν και παίρνουν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτό το διάστημα έχει αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα από τα επαγγελματικά της και έχει επικεντρωθεί στην εικόνα της, η οποία είναι συγκλονιστική, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για μία γυναίκα 50 χρονών.

Οι τελευταίες τις αναρτήσεις είναι ακόμη πιο "καυτές", καθώς μας δείχνει την πίσω όψη της φορώντας ένα λευκό μπραζίλιαν μπικίνικαι σχηματίζοντας μία καρδιά με τα χέρια της, ενώ σε μία άλλη εικόνα της ποζάρει ανέμελη με ένα μωβ μαγιό φορώντας μόνο τις σαγιονάρες της και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά.

Πόπη Μαλλιωτάκη

Πόπη Μαλλιωτάκη - μπικίνι