Γκριζομάλλης και σε σχέση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου - Δείτε πως είναι 23 χρόνια μετά ο "γιατρός" από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γκριζομάλλης και σε σχέση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου - Δείτε πως είναι 23 χρόνια μετά ο

Ο Διαμαντής Καραναστάσης έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό ως ο γιατρός από το Κωνσταντίνου και Ελένης (δείτε εδώ πως είναι σήμερα και η νοσοκόμα από το σίριαλ). Έκτοτε, έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολείται μόνο με το θέατρο και όχι την τηλεόραση, ενώ έχει γίνει γνωστό πλέον πως είναι και ο σύντροφός της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο ίδιος, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στο Breakfast@Star, το πρωί της Τετάρτης 7/9, και μίλησε και για τον συγκεκριμένο ρόλο που έχει υποδυθεί, αλλά και για την σχέση του και την πιθανότητα ενός γάμου.

Ο γιατρός από το Κωνσταντίνου και Ελένης και η σχέση του με την Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Πέρασα στο Πολυτεχνείο, αλλά μετά συνέχισα στη δουλειά που αγαπώ όσο τίποτα, εκτός από τα παιδιά μου. Είναι περίεργο να έχω κάνει τόσα πράγματα και να λένε ακόμη “ο γιατρός από το Κωνσταντίνου και Ελένης”, αλλά είναι μέρος της δουλειάς μου», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, δήλωσε για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είναι ένας πολύ γλυκός και τρυφερός άνθρωπος, πολύ διαφορετική απ’ ότι παρουσιάζεται. Κρατούσα την προσωπική μου ζωή εκτός δημοσιότητας.

Τον καιρό των social θα βγεις φωτογραφία με τον άνθρωπο που είσαι μαζί. Για δύο χρόνια, όταν έψαχνες το όνομά μου στο ίντερνετ, έβγαινε “αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου”. Δεν πιστεύω στη διαδικασία του γάμου. Έχω παντρευτεί στο θέατρο 5-6 φορές, το να πάω σε μια εκκλησία δεν μου λέει τίποτα».

Πως είναι σήμερα η γυναίκα του γιατρού στη σειρά

Πολλοί ηθοποιοί έχουν περάσει από το καστ της αγαπημένης ελληνικής σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης, οι οποίοι μπορεί να υποδύθηκαν μικρούς ρόλους, ωστόσο άφησαν ιστορία και συζητιούνται ακόμα και σήμερα. Μία από αυτούς τους ανθρώπους είναι και η Ελένη Λευτεριώτη, η οποία είχε παίξει την γυναίκα του γιατρού στο επεισόδιο που ο Κωνσταντίνος και η Ελένη βρέθηκαν στο νοσοκομείο ύστερα από το ατύχημα με το αμάξι τους.

Άλλη μία γυναίκα που έμεινε στο μυαλο των τηλεθεατών μετά από την εμφάνισή της στο σίριαλ ήταν και η Έλλη Ρούσσου, η γνωστή δικηγόρος της Ελένης Βλαχάκη.

Η ίδια έχει συμμετάσχει και σε άλλες γνωστές σειρές, με αντίστοιχους ρόλους, όπως στο "Εκείνες κι εγώ". 23 και 26 χρόνια, λοιπόν, αργότερα, έχει αλλάξει εντελώς εμφάνιση, διατηρώντας την ομορφιά και την γοητεία της. Συνήθως την βλέπουμε με πιασμένα τα μαλλιά και κάποιο μαντήλι στο κεφάλι, ενώ κυκλοφορεί άβαφη και με πολύ λιτά ρούχα.

Πέρα, όμως, από την υποκριτική ασχολείται και με το σενάριο και έχει γράψει επεισόδια για τις "7 θανάσιμες πεθερές", για πολλά θεατρικά έργα, αλλά και για ένα επεισόδιο στη σειρά "Τα Νεοκλασικά".

Κωνσταντίνου και Ελένης

Ελένη Λευτεριώτη - Κωνσταντίνου και Ελένης