Με μοντέρνο μπαλκόνι και μαύρο τεράστιο πιάνο - Η μονοκατοικία της Ζήνα και του Λύρα στα Νότια προάστια

Καλόγουστο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΓΦΙΑ: ndp
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΓΦΙΑ: ndp

Ο Γιώργος Λύρας και η Πέγκυ Ζήνα έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια και εννοείται, πως ο έρωτάς τους συμπληρώθηκε όταν ήρθε στη ζωή η μικρή Ηλέκτρα, η οποία είναι η αδυναμία και των δύο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ζει σε μια πολύ ωραία μονοκατοικία στα Νότια προάστια, εκεί από όπου συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες στο instagram από προσωπικές στιγμές, που περνάει με την οικογένειά της. Εκτός λοιπόν από το μεγάλο πιάνο, πάνω από το οποίο έχουν τοποθετηθεί οι δίσκοι της, διαθέτουν και ένα πολύ μεγάλο και σύγχρονο μπαλκόνι.

Το σπίτι της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα

Πέγκυ μπαλκόνι
Πηγή εσωτερικών φωτογραφιών: Ιnstagram - pegyzina_official
Μπαλκόνι Ζήνα
Πηγή εσωτερικών φωτογραφιών: Ιnstagram - pegyzina_official
Ζήνα - Ηλέκτρα
Πηγή εσωτερικών φωτογραφιών: Ιnstagram - pegyzina_official

Οι σχέσεις της τραγουδίστριας με τον σύζυγό της

H Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ανοιχτά το βράδυ της Πέμπτης 19/5 και μεταξύ των πολύ συγκινητικών δηλώσεων, που έκανε για τον Δημήτρη Μητροπάνο έκανε στη συνέχεια και μια τρυφερή αναφορά για τον γάμο και τον άντρα της, Γιώργο Λύρα.

Το ζευγάρι είναι 26 ολόκληρα χρόνια μαζί και η τραγουδίστρια θυμάται τα πρώτα της βήματα στο χώρο και το πόσο πολύ την βοήθησε ο Λύρα με το ρόλο του ως μάνατζερ της. Είναι πολύ αγαπημένοι και για την Πέγκυ ήταν ο πρώτος άντρας, που τον είδε σοβαρά και πίστεψε ότι αυτός θα είναι ο εκλεκτός. Όσο για τα καβγαδάκια τους σχολίασε πως υπάρχουν αλλά η ίδια έχει αποφασίσει να μην τα παίρνει στα σοβαρά.

«Μπορεί να μην ήμουν εδώ που βρίσκομαι σήμερα αν δεν υπήρχε ο Γιώργος στη ζωή μου. Εκείνος το ήθελε περισσότερο από εμένα να πετύχω. Εγώ ακόμα θα άνοιγα πρόγραμμα. Δεν μπορώ να διεκδικώ πράγματα για εμένα. Δε θα μπορούσε ο δικός μου ο χαρακτήρας να επικρατήσει στον χώρο. Είναι αδιανόητος ο ανταγωνισμός στον χώρο…. Έχω βιώσει απίστευτο ανταγωνισμό από άντρες κυρίως γιατί με γυναίκες δεν έχω βρεθεί…» είπε και συνέχισε:

«Το 1996 ήρθε ο Γιώργος Λύρας στη ζωή μου. Τότε ήταν μάνατζερ του Ρόκκου. Μέναμε μαζί, για 3-4 χρόνια δεν ασχολιόταν καθόλου μαζί μου. Κάποια στιγμή στα τέσσερα χρόνια μου είπε “δε το έχεις και αυτό το να μην ασχοληθώ μαζί σου για να μην πουν ότι τη βοηθάει ο σύντροφός της πρέπει να τελειώσει”… Σιγά σιγά άρχισαν να έρχονται όλα πιο ομαλά στην καριέρα μου… Σαν μάνατζερ ο Γιώργος δεν είναι εύκολος. Είναι πολύ αυστηρός. Ο μόνος λόγος για να τσακωθούμε είναι η δουλειά».

«Στην ηλικία των 15 έχασα τον μπαμπά μου. Ζούσα με τον φόβο του θανάτου από τα 12 που αρρώστησε. Ήταν μοιραίο ότι θα ψάξω έναν “μπαμπά” στο μέλλον… Πριν τον Λύρα δεν είχα άλλο δεσμό. Είχα μόνο 2-3 φλερτ. Ήταν ο πρώτος μου σοβαρός δεσμός. Είμαστε μαζί 26 χρόνια. Η Ηλέκτρα ήρθε στον κόσμο όταν είχαν περάσει ήδη 15 χρόνια σχέσης με τον Γιώργο…. Στην αρχή της σχέσης μας τσακωνόμασταν αρκετά μέχρι που κάποια στιγμή του είπα την ατάκα “αν θες να χωρίσεις μόνος σου” και έτσι αρχίσαμε να παίρνουμε λίγο στην πλάκα τα καβγαδάκια μας» εξομολογήθηκε η Πέγκυ Ζήνα.