«Αν μπορούσα να ξαναζήσω...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Φωτεινής Αθερίδου μετά τον γάμο της και την βάφτιση του γιου της

Τα πρώτα της λόγια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Φωτεινή Αθερίδου
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Φωτεινή Αθερίδου

Την Τρίτη 6/9 η Φωτεινή Αθερίδου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, και στη συνέχεια, ακολούθησε η βάφτιση του γιου τους, ο οποίος πήρε το όνομα του παππού του και ηθοποιού, Θοδωρή Αθερίδη.

Μαζί με λίγους και καλούς φίλους και συγγενείς, διασκέδασαν μέχρι αργά - ανάμεσά τους ήταν και η Σμαράγδα Καρύδη, που "ξεφάντωσε" - και γι' αυτό θέλησε να πει μερικά λόγια για όλα όσα έζησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώτη ανάρτηση της Φωτεινής Αθερίδου με τον γάμο και τη βάφτιση του παιδιού της

«Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μας , στον όμορφο χώρο , με τους πιο όμορφους ανθρώπους … δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη φιλοξενία , και για τις πανέμορφες στιγμές που δημιουργήσαμε όλοι μαζί … αν μπορούσα να ξανά ζήσω μια μέρα από τη ζωή μου θα ήταν σίγουρα αυτή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Φωτεινή Αθερίδου γάμος
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Φωτεινή Αθερίδου

Φωτεινή Αθερίδου γιος
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Φωτεινή Αθερίδου

Φωτεινή Αθερίδου βάφτιση
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Φωτεινή Αθερίδου

Φωτεινή Αθερίδου βάφτιση γιου
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Φωτεινή Αθερίδου

Η στιγμή που ο πατέρας της έφτασε μαζί με την πρώην γυναίκα του

Μπορεί ο Θοδωρής Αθερίδης εδώ και πολλά χρόνια να βρίσκεται στο πλευρό της Σμαράγδας Καρύδη, ωστόσο, πριν την γνωρίσει και την ερωτευτεί υπήρξε παντρεμένος. Μάλιστα, με την πρώην σύζυγό του απέκτησε και την κόρη του Φωτεινή η οποία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της το απόγευμα της Τρίτης 6/9.

Στο γάμο λοιπόν, είδαμε τον ηθοποιό να φτάνει με την πρώην γυναίκα του με την οποία έχουν άριστες σχέσεις. Έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή εδώ και πολλά χρόνια.

«Στα προσωπικά μου ήμουν τυχερός. Εκεί όμως μπορώ να πω πως δεν είναι μόνο τύχη. Υπάρχουν σχέσεις που πήγαν προς το καλό και σχέσεις που πήγαν προς το κακό. Γι’ αυτό που χάλασε, την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο γιατί, εφόσον δεν πέτυχε, δεν θέλω να το ξανακάνω. Τη θεωρώ και με θεωρεί οικογένειά της. Εγώ, η Ελένη και η Φωτεινή είμαστε ένα ταμείο οικονομικά. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ήταν απόλυτη ανάγκη δική μου. Δεν έχασα ποτέ ίχνος συναισθήματος για την Ελένη», είχε πει χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης για την Ελένη Γκασούκα σε συνέντευξη του στο παρελθόν.

Ο λόγος για την Ελένη Γκασούκα. η οποία έχει τέλειες σχέσεις και με την κόρη της και τις έχουμε δει πολλές φορές σε δημόσιες εξόδους.

Θοδωρής Αθερίδης πρώην σύζυγος