Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Με αγορέ μαλλιά και εξαφανισμένη από την τηλεόραση - Πώς είναι σήμερα η μητέρα του Χρυσάνθεμου από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Πού είναι και με τι ασχολείται

Με αγορέ μαλλιά και εξαφανισμένη από την τηλεόραση - Πώς είναι σήμερα η μητέρα του Χρυσάνθεμου από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»
News 07.09.2022 15:24
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Θυμάστε την Φιλιώ, τη μητέρα του Χρυσάνθεμου στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Η ηθοποιός που την υποδύθηκε δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή της εμφάνιση, έχοντας αλλάξει εντελώς.

Για όσους δεν το θυμούνται, η Φιλιώ και ο σύζυγός της ήταν το ζευγάρι... χίπηδων που είχε αφήσει στην Ελένη το μωρό, με το οποίο η Βλαχάκη και ο Κατακουζηνός συνδέθηκαν πολύ, μέχρι να το αποχωριστούν. Οι γονείς στο τέλος του επεισοδίου πήραν το μωρό.

Η Μαρία Πανουργιά ασχολείται σήμερα κατά κύριο λόγο με την ηθοποιία και τη σκηνοθεσία, συμμετέχοντας με τη δεύτερη ιδιότητα μέχρι και σε όπερες. Η ίδια έχει εγκαταλείψει την τότε εμφάνισή της και έχει υιοθετήσει ένα «αγορέ» στυλ στο μαλλί της, με τα χρόνια ασφαλώς να αφήνουν το στίγμα τους, αν και εξακολουθεί να είναι γοητευτική.

Δείτε στο athensmagazine.gr πως είναι σήμερα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η «Ντίνα» από το Άκρως Οικογενειακόν - Πλέον έχει αποκτήσει τη δική της οικογένεια

Γκριζομάλλης και σε σχέση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου - Δείτε πως είναι 23 χρόνια μετά ο "γιατρός" από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Share