Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Το φύλο του μωρού που περιμένουν Βαλεντίνη Παπαδάκη και Κώστας Σόμμερ - Το αποκάλυψαν στον αέρα του Mega

Θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά

Το φύλο του μωρού που περιμένουν Βαλεντίνη Παπαδάκη και Κώστας Σόμμερ - Το αποκάλυψαν στον αέρα του Mega
News 07.09.2022 17:47
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Γονείς για δεύτερη φορά θα γίνουν η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Σήμερα 7/9 μάλιστα βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη -η οποία έμεινε άφωνη όταν τους είδε- και δεν δίστασαν να αποκαλύψουν στον αέρα το φύλο του μωρού που περιμένουν.

«Με το που γνωριστήκαμε μετά από λίγο κλειστήκαμε σε ένα σπίτι. Ότι περνάει ένα ζευγάρι σε τρία χρόνια, εμείς τα περάσαμε σε έξι μήνες», είπε αρχικά ο ηθοποιός ενώ μετά αποκάλυψαν πως περιμένουν κοριτσάκι.

Το φύλο του μωρού που περιμένουν Βαλεντίνη Παπαδάκη και Κώστας Σόμμερ

«Και το πρώτο παιδί θέλαμε να είναι κοριτσάκι. Όταν μας το ανακοίνωσε ο γυναικολόγος μας, με κοιτάει στα μάτια και λέει… αγόρι. Η Βαλεντίνη έκανε μία εβδομάδα για να το ξεπεράσει», είπε ο Κώστας Σόμμερ.

«Ήθελα κορίτσι, τα φρου φρου, τα κοτσιδάκια… Και το δεύτερο να ερχόταν αγόρι δεν με ένοιαζε», συμπλήρωσε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Η τρυφερή ανάρτηση με τον μικρό Ιάσωνα λίγο πριν την έλευση του δεύτερου παιδιού

Ο γνωστός ηθοποιός έχει πάρει πολύ θερμά το ρόλο του πατέρα, καθώς κάνει εξάσκηση και με τον γιο του Ιάσωνα που κοντεύει να γίνει ενός έτους και εντός λίγου καιρού θα αποκτήσει αδερφάκι. Ο Σόμμερ δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους όπου έγραψε και λίγα λόγια για το ρόλο του πατέρα.

Η Παπαδάκη είναι ήδη πέντε μηνών έγκυος και μάλιστα έχουμε δει ήδη αρκετές φωτογραφίες με την κοιλίτσα της. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει διαρρεύσει και το φύλο του νέου μωρού και μένει να το επιβεβαιώσουν και οι ίδιοι προκειμένου να δούμε αν ο μικρός θα έχει αδερφή ή αδερφό.

Γράφει λοιπόν στο instagram:

«Πατέρας: Προστάτης και πάροχος. Η αγάπη του πατέρα είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που αξίζουν για ένα παιδί για το υπόλοιπο της ζωής του. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη και δέσιμο από αυτό που έχεις με το παιδί σου.

Ο Κώστας Σόμμερ με τον γιο του Ιάσωνα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βαλεντίνη Παπαδάκη - Κώστας Σόμμερ: Τρελά ερωτευμένοι στη Ρόδο στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης

Πανευτυχείς αγκαλιά με τον μικρό Ιάσωνα - Διακοπές για Σόμμερ και Παπαδάκη λίγο πριν την έλευση του δεύτερου παιδιού

Share