"Δεν θα το ξανά έκανα" - Οι δηλώσεις του Θανάση Πασσά μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή της Χρηστίδου

"Ήμουν έξω από τα νερά μου"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης 7/9 ο Θανάσης Παππάς, ο οποίος πέρασε συμμετείχε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Ωστόσο, φέτος αποφάσισε να μην συνεχίσει.

Ο ίδιος μίλησε στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου και παραδέχτηκε πως όλο αυτό που έκανε ήταν έξω από τα νερά του και πως δεν είναι κάτι που θα δοκίμαζε και στο μέλλον.

Οι δηλώσεις του Θανάση Πασσά για την συμμετοχή του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

«Ήμουν έξω από τα νερά μου, το ήξερα από την αρχή αλλά ήθελα να το δοκιμάσω. Πήρα τη δική σας θέση, βγήκα και εγώ με το μικρόφωνο. Καλά πήγε. Πολύ ευχαριστημένος είμαι αλλά δε νομίζω ότι θα το ξαναέκανα» είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Πασσάς.

Τι απαντά η Σίσσυ Χρηστίδου για την αποχώρησή του από την εκπομπή της

Από την άλλη, η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε επίσης δηλώσεις στην συγκεκριμένη εκπομπή όπου δεν δίστασε να αναφερθεί για το συγκεκριμένο γεγονός: «Ο Θανάσης είναι ένα παιδί που πραγματικά είναι μέσα στην καρδιά μου. Είναι ένας άνθρωπος που όντως ζορίστηκε πολύ γιατί σκέψου ότι μπήκε σε έναν ρόλο καθαρά δημοσιογραφικό. Και το σκληροπυρηνικό δημοσιογραφικό, δηλαδή πεζοδρόμιο, πεσίματα, βραδινά.

Εγώ πιστεύω ότι είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της δημοσιογραφίας αυτό. Για τον Θανάση ήταν αρκετά δύσκολο, ζορίστηκε. Έδωσε τον καλύτερό του εαυτό όμως, εγώ τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό».