Χωμένοι μες τα λουλούδια - Νέα στιγμιότυπα Μαυρικίου και Ζήση από το ταξίδι του μέλιτος στον Μαυρίκιο

Περνούν μαγικά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή: Instagram / Μαυρίκιος Μαυρικίου
Πηγή: Instagram / Μαυρίκιος Μαυρικίου

Το ταξίδι του μέλιτος στον Μαυρίκιο απολαμβάνουν αυτές τις μέρες ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, λίγες μέρες μετά τον πολυσυζητημένο γάμο τους στην Κύπρο. Το ζευγάρι μάλιστα σε λίγες μέρες θα επισκεφθεί τις Μαλδίβες και το Ντουμπάι, σε ένα ταξίδι που θα διαρκέσει 20 μέρες.

Όπως είναι λογικό και οι 2, που είναι αρκετά ενεργοί στα social media, μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους την κάθε τους στιγμή από το μαγικό ταξίδι -δείτε εδώ τα στιγμιότυπα που τράβηξαν χθες-.

Ο σκηνοθέτης μάλιστα, πριν μερικές ώρες, δημοσίευσε μερικές νέες φωτογραφίες από τις σημερινές 7/9 τους βόλτες, με τον προορισμό που έχουν διαλέξει να φαίνεται όσο πιο εξωτικός γίνεται.

Νέα στιγμιότυπα Μαυρικίου και Ζήση από το ταξίδι του μέλιτος στον Μαυρίκιο

«Δεύτερη μέρα στον μαγευτικό Μαυρίκιο! Χρώματα κι αρώματα, χρυσή άμμος, γαλαζοπράσινες πισίνες και το κοριτσάκι μου κομμάτι του εξωτικού καμβά! Αρχίσαμε και σκεφτόμαστε να μη γυρίσουμε ποτέ!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Νέα στιγμιότυπα Μαυρικίου και Ζήση από το ταξίδι του μέλιτος στον Μαυρίκιο
Πηγή: Instagram / Μαυρίκιος Μαυρικίου

Νέα στιγμιότυπα Μαυρικίου και Ζήση από το ταξίδι του μέλιτος στον Μαυρίκιο 2
Πηγή: Instagram / Μαυρίκιος Μαυρικίου

Όσα αποκάλυψαν για τα πρώτα εικοσιτετράωρα του γάμου τους

Ο γάμος της χρονιάς ήταν γεγονός και δε θα μπορούσε να είναι άλλος από αυτόν της Ιλάειρας Ζήση και του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην Κύπρο. Το νεόνυμφο ζευγάρι δεν έχασε καιρό και βρέθηκε για το μήνα του μέλιτος στον εξωτικό Μαυρίκιο, και από εκεί βρέθηκε σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αποκαλύπτοντας και τις πρώτες λεπτομέρειες μετά το γάμο τους.

«Περίμεναν όλοι να του πατήσω το πόδι κι εγώ γύρισα και τον φίλησα», αποκάλυψε η Ιλάειρα Ζήση.

«Το γλέντι τελείωσε ξημερώματα. Νομίζω 5 πήγαμε σπίτι. Κοιμάσαι μετά και βλέπεις και όνειρα. Μείναμε 48 ώρες στο κρεβάτι μετά τον γάμο, δεν μπορούσαμε να σηκωθούμε, ήταν τόση πολλή η κούραση. Μιας και ήμασταν στο κρεβάτι κάναμε και άλλα πράγματα, αλλά κυρίως ξεκουραστήκαμε» είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.