Χώρισαν μετά από 13 χρόνια Πάνος Βλάχος & Ιωάννα Τριανταφυλλίδου; Οι αποκλειστικές φωτογραφίες που μιλούν από μόνες τους

Δυστυχώς δεν είναι πια μαζί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χώρισαν μετά από 13 χρόνια Πάνος Βλάχος & Ιωάννα Τριανταφυλλίδου; Οι αποκλειστικές φωτογραφίες που μιλούν από μόνες τους

Δεν ήταν πότε μα ποτέ από τα ζευγάρια που "φώναζαν" την σχέση τους μπροστά στις κάμερες ή μέσω των social media. Από το 2009 ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πορεύονται μαζί στην ζωή και μάλιστα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα έφυγαν από την Ελλάδα, χτίζοντας μια καριέρα στην Αμερική.

Τον τελευταίο καιρό έχουν επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους μάλλον... χώρια! Η αλήθεια είναι πως φήμες διαδίδονταν εδώ και καιρό στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz αλλά... κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει και δικαίως αφού ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια! Κοινές εμφανίσεις, όμως, τον τελευταίο χρόνο δεν είχαμε, κοινές αναρτήσεις επίσης... Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε με τις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες που - μάλλον - έδειξαν το ολοφάνερο: Ο Πάνος Βλάχος είναι ξανά μόνος.

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Φωτεινής Αθερίδου (δείτε εδώ φωτογραφίες από το νυφικό της) με λίγους και καλούς καλεσμένους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο ηθοποιός αλλά... ασυνόδευτος!

Ο Πάνος Βλάχος έφτασε στο κτήμα Μελισσουργού μόνος και χωρίς όρεξη

Πάνος Βλάχος & Ιωάννα Τριανταφυλλίδου χωρισμός

Ο πασίγνωστος ηθοποιός που είχε σχέση με την Τριανταφυλλίδου πριν τον Βλάχο

πρώην ιωάννας τριανταφυλλίδου

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πέρα από συνεργάτες έχουν υπάρξει και ζευγάρι. Μαζί έχουνε κάνει μια τηλεοπτική σειρά, ένα διαφημιστικό σποτ και παρουσιάζουν μαζί την εκπομπή «Κάψε το σενάριο».

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη του το 2013 είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με την Ιωάννα γνωριζόμαστε δέκα χρόνια τώρα από τότε δηλαδή που φοιτούσαμε στην σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Γίναμε φίλοι, κάναμε παρέα καθημερινά και μας συνδέουν πολύ περισσότερα πράγματα από το ερωτικό κομμάτι το οποίο προέκυψε κάποια στιγμή. Η σχέση μας έκανε τον κύκλο της χωρίς να αφήσει κάτι ανεκπλήρωτο. Αυτό που υπερίσχυσε τελικά ήταν το φιλικό κομμάτι οπότε δεν κρατάμε τίποτα αρνητικό και είμαστε τόσο καλά μαζί».