Με γκρι μαλλιά και μούσια - Η σημερινή εικόνα του Αιμίλιου Λιάτσου αγκαλιά με τα εγγόνια του

Αφού έφυγε από την τηλεόραση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ndp
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ndp

O Aιμίλιος Λιάτσος είναι ένα πολύ γνωστό πρόσωπο, το οποίο είχε συνδέσει το όνομά του με τα δημοσιογραφικά λημέρια για χρόνια με παρουσία στα κανάλια αλλά και στα δελτία ειδήσεων, που τον βλέπαμε να συμμετέχει.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι τον βλέπουμε να ασχολείται με άλλα πράγματα επαγγελματικά. Πέραν όμως από τις δραστηριότητες αυτές έχει πλέον τον χρόνο να ασχολείται και με τα εγγόνια του, τα δύο αγόρια, που έχει φέρει στη ζωή ο γιός του.

Η εμφάνιση του δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα αλλά αυτό, που βλέπουμε διαφορετικό είναι τα μούσια, που έχει αφήσει αντίθεση με τα χρόνια της τηλεόρασης και ίσως τα μαλλιά του να έχουν γκριζάρει λίγο περισσότερο.

Έτσι είναι σήμερα ο Αιμίλιος Λιάτσος

Λιάτσος εγγόνια
Εξωτερική φωτογραφία: vasilisliatsos - instagram

Το τέλος του δημοσιογράφου από το επάγγελμα

Οικειοθελώς αποχώρησε ο Αιμίλιος Λιάτσος από τις εκπομπές του Kontra channel κάθε Δευτέρα βράδυ… Και αιτία σύμφωνα με πληροφορίες είναι προσωπικοί λόγοι οι οποίοι του επιβάλλουν να μείνει για ένα διάστημα εκτός τηλεόρασης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος εξακολουθεί να βρίσκεται στον όμιλο και συγκεκριμένα στη διεύθυνση της Κυριακάτικης Kontra News.

Αιμίλιος Λιάτσος
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝDP