Πατέρας για δεύτερη φορά μετά από 12 χρόνια σχέσης - Η ανακοίνωση στον "αέρα" του Happy Day

Με το καλό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή φωτογραφίας: NDP
Πηγή φωτογραφίας: NDP

Ο Γιώργος Δασκουλίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 8/9, και αποκάλυψε στην κάμερα πως πρόκειται να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά, κάτι που ήδη σας είχαμε ανακοινώσει πρώτοι στο youweekly.gr, μήνες πριν.

Ο τραγουδιστής δηλώνει ευτυχισμένος για αυτό το γεγονός, καθώς 12 χρόνια μετά το πρώτο του παιδί, θα αποκτήσει ένα ακόμη, το οποίο θα είναι και κορίτσι. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην σύντροφό του, την οποία θέλει να παντρευτεί άμεσα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δασκουλίδη για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του

«Κοντά στα Χριστούγεννα φέτος, περιμένω το ωραιότερο δώρο της ζωής μου. Αυτό έχω να πω. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν το είχαμε επιδιώξει ποτέ. Έτυχε. Είχα πάρα πολλούς ενδοιασμούς σαν άνθρωπος, την περίοδο που ζούσαμε όλες αυτές τις δυσκολίες, αν θα πρέπει να φέρεις μία καινούρια ζωή στον κόσμο μας, αλλά τελικά όταν βλέπεις ότι μπορεί να γίνει γεγονός αυτό το πράγμα, τα ξεχνάς όλα».

«Δεν θα είναι αγόρι», δήλωσε χαρακτηριστικά για το φύλο του μωρού.

«Πιστεύω ναι πια. Με την Εύη είμαστε 12 χρόνια μαζί. Είμαστε παντρεμένοι 12 χρόνια, ουσιαστικά, αφού μένουμε μαζί. Αυτό είναι ένα γεγονός το οποίο σίγουρα παίζει κάποιο ρόλο για τις κοινωνικές, αν θέλεις, συνθήκες, αλλά για έμας δεν αλλάζει τίποτα», κατέληξε για την καλή του.

Λίγα λόγια για τη ζωή του τραγουδιστή

Ο Γιώργος Δασκουλίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Ρόδο. Σπούδασε σωματική αγωγή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και η σχέση του με το τραγούδι έως τότε ήταν ερασιτεχνική. Συνειδητοποίησε ότι ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας.

Πρωτοξεκίνησε την καριέρα του το 1992 στο Melody της Ρόδου μαζί με την Άντζυ Σαμίου. Εκείνη του πρότεινε να συνεχίσουν την συνεργασία τους και στην Αθήνα στο νυκτερινό κέντρο Αθηναία. Εκεί τον ανακάλυψε δισκογραφικά ο Άκης Γκολφίδης.

Γιώργος Δασκουλίδης

Έτσι τον Ιανουάριο του 94 ο Γιώργος Δασκουλίδης κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “Χάρισε μου ένα λεπτό” σε μουσική και στίχους των Φοίβου και Γιώργου Ιωαννίδη.
Τον Σεπτέμβριο του 95 ο Γιώργος παρουσιάζει το δεύτερο προσωπικό του δίσκο με τίτλο “Κάτι ξέρουν και λένε” σε μουσική και στίχους των Γιώργου Ιωαννίδη και Βασίλη Καρρά. Από το δίσκο αγαπήθηκαν τα τραγούδια:Δώστα και το Κάτι ξέρουν και λένε.

Δυο χρόνια μετά, τον Σεπτέμβριο του 97, ο Γιώργος Δασκουλίδης κυκλοφορεί την τρίτη δισκογραφική δουλειά του με τίτλο “Με καίει”, μια παραγωγή του Μάκη Αχλαδιώτη με συντελεστές τους: Σταμάτη Γονίδη, Γιάννη Καραλή, Σμαρούλα Μαραγκουδάκη και Παναγιώτη Στεργίου.