«Ο Πέτρος πήρε τον Κιμούλη μετά τις καταγγελίες» - Στο φως οι λεπτομέρειες της κατάθεσης της Νίνου

Όσα έγιναν όταν άρχισαν να μαθεύονται οι καταγγελίες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ο Πέτρος πήρε τον Κιμούλη μετά τις καταγγελίες» - Στο φως οι λεπτομέρειες της κατάθεσης της Νίνου

Την Πέμπτη 8/9 συνεχίστηκε η κατάθεση της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδας Νίνου (δείτε εδώ όσα ανέφερε τις προηγούμενες μέρες στην δίκη) και μέσα σε όλα αυτά, και στην συνέχεια της κατάθεσής της, η ίδια αναφέρθηκε για τα κίνητρα των γυναικών που τον κατηγορούν, αλλά και στις ώρες πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο των καταγγελιών.

Το ξέσπασμα της Ελπίδας Νίνου

«Οι Αναστασοπούλου, Δροσάκη και Παπαχαραλάμπους πήγαιναν στα κανάλια και ζητούσαν βήμα για να κάνουν επώνυμες καταγγελίες. Σε διάφορες εκπομπές. Αυτά μου είπαν οι δημοσιογράφοι. Κάποιες εκπομπές δεν το δέχθηκαν από το νομικό τους τμήμα. Ο Πέτρος πήρε τον Κιμούλη μετά τις καταγγελίες σε βάρος του και ο κ. Κιμούλης του είπε ότι υπάρχουν καταγγελίες και για τον ίδιο. Το βράδυ μας πήρε ένας δημοσιογράφος από μεγάλο κανάλι και μας είπε το ίδιο πράγμα. Επικοινωνήσαμε με τον κ. Σοφό και μας είπε να κάνουμε ένα εξώδικο».

Η μοναδική λέξη ψιθύρισε ο Πέτρος Φιλιππίδης στους δημοσιογράφους

Η ίδια παρά τις καταθέσεις της και την αποδοχή της πως ο κατηγορούμενος είχε παράλληλα εξωσυζυγικές σχέσεις, τον στηρίζει μέχρι τέλους και στέκεται στο πλευρό του, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος έχει πέσει θύμα.

Το πρωί λοιπόν και την ώρα που αναχωρούσαν από το σπίτι τους, έξω από την πολυκατοικία βρισκόταν η κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”, και παρότι ο γνωστός ηθοποιός αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έγιναν από τους δημοσιογράφους όπως κάνει εδώ και μήνες, ψέλλισε μία λέξη «Καλημέρα».