Λίγοι το γνωρίζουν - Τι δουλειά έκανε ο πατέρας της Ελένης Φουρέιρα, Χρήστος Φουρεράϊ

Της έχει τεράστια αδυναμία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελένη Φουρέιρα είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στην Ελληνική μουσική βιομηχανία καθώς κάθε κομμάτι της της καταφέρνει να γίνεται νούμερο ένα. Φυσικά έχει αφήσει το δικό της στίγμα στο pop τραγούδι καθώς μετρά πολλά χρόνια καριέρας.

Φυσικά, είναι από τις τραγουδίστριες που έχει μεγάλο fun club καθώς πέρα εκείνους ακόμη και η οικογένειά της βρίσκεται στο πλευρό της σε κάθε της βήμα.

Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια παλιότερα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους γονείς της καθώς έκαναν τα πάντα για να παρέχουν στην ίδια και στα αδέρφια της μια καλύτερη ζωή μακριά από την Αλβανία (δείτε εδώ τον κούκλο αδερφό της).

Αυτό είναι το επάγγελμα που έκανε ο πατέρας της Ελένης Φουρέιρα

Αποκλειστική φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα
NDPPHOTO

Μεταξύ άλλων, αυτό που λίγοι γνωρίζουν για τον πατέρα της είναι το γεγονός πως ο πατέρας της εργαζόταν ως οικοδόμος. Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα σε παλιότερή της συνέντευξη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν μεγάλωσα στα πούπουλα. Ο πατέρας μου είναι οικοδόμος και η μητέρα μου μοδίστρα».

Η συγκλονιστική ομοιότητα της Ελένης Φουρέιρα με την αδερφή της, Ιωάννα

Η Ελένη Φουρέιρα έχει καταφέρει με πολύ κόπο και άπειρες ώρες προσωπικής εργασίας να φτάσει την καριέρα της σε ένα πολύ υψηλό σημείο και μία από τις μεγάλες τις χαρές είναι το γεγονός ότι οικονομικά μπορεί να βοηθάει και την οικογένειά της, εάν χρειαστεί.

Η τραγουδίστρια εκτός από τους γονείς της, έχει και δύο αδερφές, την Ιωάννα και τη Μαργαρίτα, τις οποίες και αγαπάει πολύ. Η ομοιότητα τους είναι συγκλονιστική, καθώς πολλοί που δεν ξέρουν τις περνάνε για αδερφές. Μια πρόσφατη μάλιστα φωτογραφία, που δημοσίευσε η Ιωάννα με μαγιό, μπέρδεψε πολλούς, όπως είχε συμβεί και με έξοδο της στα μπουζούκια.

Αδερφή - Φουρέιρα

Αδερφή Φουρέιρα