Ο Νίκος Καρβέλας έχει γενέθλια και η Ελένη Φερεντίνου δημοσίευσε φωτογραφία του με μαγιό

Οι δημόσιες ευχές της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Νίκος Καρβέλας έχει γενέθλια και η Ελένη Φερεντίνου δημοσίευσε φωτογραφία του με μαγιό

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Νίκος Καρβέλας και η σύντροφος του και μητέρα του νεογέννητου παιδιού (δείτε φωτογραφία του), Έλενα Φερεντίνου, θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία του καλλιτέχνη από τη θάλασσα όπου φορά το μαγιό του και αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο.

Η ανάρτηση της Φερεντίνου με τον Καρβέλα

«Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου, το μεράκι το κρυφό... Χρόνια πολλά!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

Νίκος Καρβέλας μαγιό

Οι πρώτες δηλώσεις της για το νεογέννητο γιο του Καρβέλα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε η Άννα Βίσση. Η σπουδαία τραγουδίστρια μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων και για τον Νίκο Καρβέλα. Αναφέρθηκε στο νεογέννητο γιο του, αλλά και στα άσχημα σχόλια που γράφτηκαν για την ροκ εμφάνιση του στο γήπεδο στα 70 του.

«Θα έπρεπε να χαίρονται που ο Νίκος είναι ένας τέτοιος άνθρωπος», ανέφερε χαρακτηριστικά με χαμόγελο. Οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις μετά το διαζύγιο τους και κάνουν κολλητή παρέα.

Οι δηλώσεις της Βίσση για το νεογέννητο γιο του Καρβέλα λοιπόν ήταν: «Πολύ ωραία μου άρεσε πολύ. Είναι μια χαρά το παιδί όταν έρχεται στη ζωή. Προς το παρών δεν του μοιάζει. Είναι πολύ μικρό ακόμα», αποκάλυψε για τον Καρβέλα Junior.