Μπήκε χορεύοντας λάτιν και έφυγε άκρως συγκινημένη - "Χαμός" στην εκπομπή Ποιος ειναι πρωινιάτικα με την Μπέσσυ Αργυράκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπήκε χορεύοντας λάτιν και έφυγε άκρως συγκινημένη -

Η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, το πρωί της Πέμπτης 8/9, και παρά το γεγονός πως βίωσε μεγάλη στεναχώρια το τελευταίο διάστημα, αφού έχασε έναν αγαπημένο της άνθρωπο και συνεργάτη, μπήκε με χαμόγελο στο στούντιο και μάλιστα χόρεψε μπροστά στις κάμερες.

Ξεκίνησε να μαθαίνει τα βήματα κατευθείαν και αφού "τα έπιασε" το "κούνησε" με νάζι και ενθουσιασμό, όπως την έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια άλλωστε.

Ο χορός της Μπέσσυς Αργυράκη στο OPEN

Οι δηλώσεις της για την απιστία και τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Στην πορεία, όμως, μίλησε για πολύ σοβαρά θέματα με την Μπέτυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά, όπως είναι η απιστία, τα κακόβουλα σχόλια που έχει δεχθεί, η απώλεια που έζησε, αλλά και η σύντροφος του γιου της, η οποία είναι από την Ταϊλάνδη.

«Αυτό που βοηθάει στη σχέση είναι να είσαι ο εαυτός σου. Να είσαι πραγματικά αυτό που είσαι και να μην προσποιείσαι κάτι άλλο. Αν καμία φορά γίνει καμία παρεξηγησούλα, όπως προχθές που έγινε με τον σκύλο, του λέω "τα τάισες τα σκυλιά;" και μου λέει "έλεος πια με αυτά τα σκυλιά", προς το παρόν, έτσι, εκνευρίστηκα λιγάκι που μου απάντησε λίγο απότομα και μετά από λίγο πήγα και σαν να μη συμβαίνει τίποτα, είπαμε τα υπόλοιπα.

Δηλαδή, δεν μπορώ να κρατήσω κακία, δεν μπορώ να θυμώσω ποτέ, ό,τι και να μου πουν. Όπως δεν μπορώ να θυμώσω και με άνθρωπο όσο κακό και να μου έχει κάνει και αυτό δεν είναι καλό, είναι κουταμάρα», είπε χαρακτηριστικά για τον γάμο της.

Και συμπλήρωσε για τα αρνητικά σχόλια που της έχουν κάνει: «Κάποιες φορές έχει συμβεί να μάθω ότι είπαν αυτό πίσω από την πλάτη μου και έρχονται και μου τα λένε οι καλοθελητές. Δεν θα πω ότι αυτουνού δεν του ξαναμιλάω. Και θα του μιλάω, γιατί εκείνη την ώρα σκέφτομαι ότι "εγώ είμαι αυτή που θα κρίνω;"».

«Αν ήταν μία "κακή στιγμή", θα του το συγχωρήσω. Αλλά όχι κατ' επανάληψη», δήλωσε για την πιθανότητα του να την απατήσει ο σύζυγός της.

Όσον αφορά των θάνατο των δικών της ανθρώπων, ανέφερε: «Και με τρομάζει και με πληγώνει. Με πληγώνει όταν φεύγουν πολύ ξαφνικά και πολύ νέοι. Και αυτό έγινε στην περίπτωση του Ρόμπερτ. Ήταν κάτι που δεν προλάβαμε να συνειδητοποιήσουμε και έφυγε σαν άγγελος».