Δημόσια έκκληση από την Ελεονώρα Μελέτη - «Κοινοποιήστε το να βρουν...»

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί την Δευτέρα (5/9) η Ελεονώρα Μελέτη να έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική χρονιά (δείτε εδώ πώς τα πήγε σε νούμερα τηλεθέασης), ωστόσο η γνωστή παρουσιάστρια παραμένει ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους πρπσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να κάνει νέες αναρτήσεις.

Αυτή τη φορά η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram όπου μετά πάνω από 500 χιλιάδες ακόλουθους, θέλησε να κάνει μια δημόσια έκκληση. Συγκεκριμένα, έκανε αναδημοσίευση από έναν άλλον λογαριασμό μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζει 4 γατάκια τα οποία αναζητούν σπίτι.

Συγκεκριμένα, πάνω στην φωτογραφία έχουν γράψει χαρακτηριστικά: «Κοινοποιήστε το να βρουν μια οικογένεια. Αυτά τα μωράκια ψάχνουν σπίτι αν ενδιαφέρεται κάποιος dm @roula_sk».

Η δημόσια έκκληση της Ελεονώρας Μελέτη

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη στο instagram

"Το περιμένω πως και πως" - Νέα αρχή για την Ελεονώρα Μελέτη

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η Ελεονώρα Μελέτη το απόγευμα της Τετάρτης 7/9 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο χρησιμοποιεί καθημερινά, διατηρώντας μια πολύ στενή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα, λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής Mega Καλημέρα, αποκάλυψε πως ετοιμάζει κάτι καινούργιο το οποίο θα δούμε αρκετά σύντομα.

«Κ εδώ βλέπω να έρχεται το νέο μου project! Το περιμένω πως και πως… σχεδόν δυο ολόκληρα χρόνια!

Είμαι πολύ χαρούμενη κ περήφανη γι αυτό! Για το ποσό γεμάτη ένιωθα όταν το δούλευα! Για το πόση σημασία έχει για μένα εκείνος για τον οποίο το δούλευα, για το ποσό σπουδαίοι είναι εκείνοι που θα το κάνουν δικό τους! Θα έχετε όλοι τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε. Δεν βλέπω την ώρα. Λίγες μέρες ακόμα. Αχ….», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει