Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η Τζούλια Αλεξανδράτου

Το ανακοίνωσε με ένα βίντεο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Την καλύτερη και πιο όμορφη περίοδο διανύει η Τζούλια Αλεξανδράτου καθώς θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα, με την ίδια να είχε κάνει την ευχάριστη ανακοίνωση με μια ανάρτηση που έγραφε «baby loading».

Η ίδια δυστυχώς όπως έχει αποκαλύψει περνά μια δύσκολη εγκυμοσύνη και πως ζορίζεται πολύ, ωστόσο προσπαθεί να ευχαριστηθεί όσο περισσότερο μπορεί την ξεχωριστή αυτή περίοδο της κύησης.

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης 8/9, η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Το φύλο του μωρού που περιμένει η Τζούλια Αλεξανδράτου

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε το γυναικολόγο της για έναν τυπικό έλεγχο του μήνα και αποκάλυψε ότι το μωράκι της είναι κοριτσάκι!

Ο πραγματικός λόγος που δεν μιλάει καθόλου για την εγκυμοσύνη της

Η Τζούλια Αλεξανδράτου το 2002 βραβεύτηκε ως Miss Young σε ηλικία μόλις 16 ετών και ως αναπληρωματική Σταρ Ελλάς το 2006. Την περίοδο εκείνη αλλά και τα επόμενα χρόνια ήταν πρώτο όνομα παντού. Η ασύλληπτη ομορφιά της και η χάρη της δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μοντέλο δεν ήθελε να απασχολεί τα media κρατώντας χαμηλό προφίλ, ενώ για αρκετό καιρό έμενε στο εξωτερικό αφού παντρεύτηκε τον επιχειρηματία, Κριστιάν Καρπόζηλο, και είχε αποστασιοποιηθεί εντελώς από την δημοσιότητα και ότι την αφορούσε.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, ξεκίνησε να απασχολεί ξανά τα μέσα, αφού ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Το πρώην μοντέλο διανύει τους πρώτους μήνες ως έγκυος και μας έχει σε λίγα στιγμιότυπα την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Ωστόσο, δεν θέλει να μιλάει πολύ για αυτή και αποκάλυψε το λόγο.

Όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά «Είστε χαζοί; Εννοείται όλη μου η εγκυμοσύνη θα είναι στο Onlyfans δε τη δείχνω δωρεάν».

Τζούλια Αλεξανδράτου onlyfans εγκυμοσύνη