«Ο Πέτρος είναι...» - Η Χριστιάνα Μπέτα ξεκαθαρίζει πρώτη φορά για την σχέση της με τον Ιακωβίδη

Τα λόγια αγάπης για τον Αντρέα Φουστάνο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ο Πέτρος είναι...» - Η Χριστιάνα Μπέτα ξεκαθαρίζει πρώτη φορά για την σχέση της με τον Ιακωβίδη

Μιλά σπάνια στις κάμερες, και το πρωί της Παρασκευής 9/9 έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας για όλα στην κάμερα του Happy Day. Ο λόγος για την Χριστιάνα Μπέτα, κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το πάθος της με τη ζωγραφική, τη δικηγορία, αλλά και για την σχέση της με τον Πέτρο Ιακωβίδη, ο οποίος πρόσφατα ξεκαθάρισε και για τα δικά του προσωπικά.

Η εξομολόγηση της Χριστιάνας Μπέτα

«Στη ζωγραφική εμπνέομαι από τα πάντα, από την οικογένειά μου, από ανθρώπους, από τη μουσική. Είμαι καλλιτέχνης στην ψυχή και δικηγόρος σε πολλά άλλα κομμάτια της προσωπικότητάς μου. Πάντα ζωγράφιζα, επαγγελματικά το κάνω δύο χρόνια. Είμαι ευγνώμων για τη φιλοξενία από τη δημοτική πινακοθήκη της Μυκόνου.

Αρέσουν πολύ στη μαμά μου οι πίνακές μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και για τους δυο γονείς μου, για τη σχέση τους. Δεν θα με πείραζε να παντρευόταν ξανά η μαμά μου. Ο μπαμπάς μου παντρεύτηκε πέρυσι το καλοκαίρι. Εννοείται ότι ακούω Νατάσα Θεοδωρίδου όταν ζωγραφίζω»

«Αγαπώ πολύ τον Αντρέα Φουστάνο, μεγάλωσα μαζί του, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι φίλος μου, δεν θα μπορούσα ποτέ να τον δω με διαφορετικό τρόπο» είπε κλείνοντας.

Στην Πάφο για την τέχνη της Χριστιάννας - Το ταξίδι της τραγουδίστριας με τις κόρες της

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια, που έχει καταφέρει να είναι πολύ αγαπητή από τον κόσμο λόγω του χαρακτήρα της αλλά και λόγω των μοναδικών επιτυχιών, που έχει τραγουδήσει.

Καταφέρνει και βρίσκει πάντα χρόνο για τις κόρες της παρά το βαρύ της πρόγραμμα. Έτσι, έκανε για ακόμη μία φορά, καθώς βρέθηκε πριν μέρες στην Κύπρο με τις κόρες της, Χριστιάνα Μπέτα και Ανδριάνα Φουστάνου - δείτε εδώ την ομοιότητα με τη μαμά. Αφορμή στάθηκε η συμμετοχή της νεαρής Χριστιάνας στην ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης «Island» που θα λάβει χώρα σε γνωστό ξενοδοχείο της Πάφου.

Η έκθεση διοργανώθηκε από την isnotgallery και παρουσίασε τα έργα 18 σύγχρονων καλλιτεχνών, με φωτογραφικές και εικαστικές εγκαταστάσεις, ζωγραφικά έργα, γλυπτά και σύγχρονα κεραμικά.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 23/7, ωστόσο μαμά και κόρες θέλησαν να φτάσουν νωρίτερα με σκοπό να χαλαρώσουν και να περάσουν ανέμελες στιγμές. Λίγο μετά από την άφιξή τους στο νησί, η Νατάσα Θεοδωρίδου πόσταρε ένα σύντομο βίντεο στο οποίο ποζάρει με τις κόρες της στο ξενοδοχείο, όπου διαμένουν, και χορεύουν.