Αυτή είναι η μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου και πεθερά της Ιωάννας Τούνη

Δείτε φωτογραφίες της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram @j.touni
Instagram @j.touni

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας αφού η σύντροφός του Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος, όμως εδώ θα μιλήσουμε για τη δική του μητέρα, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία, καθώς όπως έχει πει τον μεγάλωσε μόνη της.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε αναφερθεί παλαιότερα στη σχέση που έχει με τη μητέρα του μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και είχε πει τα εξής: «Eγώ με τον πατέρα μου δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις. Έχω μιλήσει, το έχω πει. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί. Εγώ μεγάλωσα μόνο με τη μαμά μου. Δεν μιλάμε με τον μπαμπά μου. Το επίθετο Αλεξάνδρου είναι του πατέρα μου. Έχουμε χαθεί από 6-7 ετών. Τον έχω ξαναδεί από τότε. Κάθε άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί για να γίνει γονιός. Μπορεί να έχεις φέρει ένα παιδί στη ζωή, αλλά δεν σημαίνει ότι είσαι και έτοιμος να αναλάβεις οποιαδήποτε ευθύνη».

Η μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Μαμά αλεξάνδρου
Instagram @dimitris_alexandrou
Πεθερά ιωάννας τούνη
Instagram @dimitris_alexandrou

Λίγα λόγια για την ζωή του Δημήτρη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι μοντέλο και γεννήθηκε στην Αθήνα στην περιοχή του Μετς. Στην ηλικία των 6 ετών, η οικογένειά του μετακόμισε στα βόρεια προάστια, όπου εκεί μεγάλωσε και σπούδασε Ηλεκτρολογία. Τα πρώτα του βήματα στον χώρο της τηλεόρασης έγιναν το 2009 στην Ιταλία, παράλληλα με το χώρο της μόδας. Για πολλά χρόνια ζούσε στο εξωτερικό ανάμεσα σε Ιταλία, Παρίσι και Λονδίνο. Όταν επέστρεψε στην χώρα ξεκίνησε ενεργά καριέρα, στο χώρο της Ελληνικής τηλεόρασης.