Αποκλειστικό: Καντηλάκια, ζωγραφιές και ένα γράμμα - Εικόνες εγκατάλειψης από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Εκεί που συνέβησαν όλα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Καντηλάκια, ζωγραφιές και ένα γράμμα - Εικόνες εγκατάλειψης από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ξανά στο προσκήνιο έχει έρθει μετά την καλοκαιρινή παύση των δικαστηρίων η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς μετά τις καταθέσεις των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, ήρθε και η σειρά της ίδιας της κατηγορούμενης να απολογηθεί, καθώς πολλοί από τους ειδικούς της υπόθεσης είναι βέβαιοι πως είναι ένοχη.

Την ίδια στιγμή, σε πλήρη εγκατάλειψη από τους οικείους και την οικογένειά της φαίνεται να είναι το σπίτι όπου έζησε στην Πάτρα και την οδό Μπιζανίου η κατηγορούμενη με τα αγγελούδια της, το οποίο έχει γεμίσει απέξω με λουλούδια, κεράκια και καντήλια που αφήνει ο κόσμος στην μνήμη των αδικοχαμένων τριών ψυχών.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το σπίτι της Πισπιρίγκου

Όπως μαρτυρούν από μόνα τους τα πλάνα, στο σπίτι πλέον δεν μένει κανείς, και από ότι φαίνεται έχει καιρό να πάει κάποιος δικός της μιας και πριν λίγο καιρό όταν έβλεπαν πράγματα που άφηνε ο κόσμος για τα παιδιά τα πετούσαν, ενώ τώρα έχει γεμίσει το σημείο με ζωγραφιές, καντηλάκια, λουλούδια και τοιχοκολλημένα γράμματα, ένα εκ τα οποία φαίνεται στην φωτογραφία.

 Εικόνες εγκατάλειψης από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Άσπλαχνη, σκληρή και ανάλγητη»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 8/9, η εκπομπή t-live και η Γιώτα Κηπουρού μοιράστηκε λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της εισαγγελικής πρότασης για την Ρούλα Πισπιρίγκου. Η εισαγγελική πρόταση αποτελείται από 37 σελίδες μέσα στις οποίες ο εισαγγελέας χαρακτηρίζει την κατηγορούμενη, «άσπλαχνη, σκληρή και ανάλγητη».

Μάλιστα, ο εισαγγελέας τονίζει πως η Ρούλα είχε προαποφασίσει να σκοτώσει την Τζωρτζίνα, κάτι το οποίο έπραξε στις 29 Ιανουαρίου του 2022 μέσα στο νοσοκομείο Παίδων, Αγλαϊα Κυριακού, χορηγώντας στο παιδί της κεταμίνη.

Ωστόσο μερικούς μήνες πριν, τον Απρίλιο του 2021 είχε προσπαθήσει να σκοτώσει το παιδί της αποφράζοντας τις αεροφόρους οδούς, δηλαδή το στόμα και τη μύτη.