"Το σταματάμε τώρα" - Άφωνη η Καινούργιου με το βίντεο που προβλήθηκε στον αέρα της Super Κατερίνας

"Δεν το χωράει ανθρώπινος νους"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τον γύρου του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα σοκαριστικό βίντεο στο οποίο μαθήτρια από την Κρήτη κλωτσάει σε μεγάλη απόσταση ένα γατάκι, με τα φαινόμενα κακοποίησης των ζώων να πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω βίντεο, φαίνεται μία παρέα κοριτσιών στο Ρέθυμνο να δελεάζουν με χάδια ένα γατάκι κοντά τους το οποίο και η μία από τις κοπέλες το κλωτσάει με δύναμη μακριά όσο οι φίλες της γελούν. Το στιγμιότυπο αυτό προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 9/9 στην εκπομπή Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να δείχνει σοκαρισμένη.

Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου με το νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου στο Ρέθυμνο

«Αυτά συμβαίνουν σε σχολείο; Το σταματάμε τώρα για να μην ξαναδούμε την εικόνα παρόλο που πρέπει να τα δείχνεις για να δεις τη βαρβαρότητα και τη χυδαιότητα, δεν το χωράει ανθρώπινος νους ότι είναι κοριτσάκια ανήλικα. Σε τι σπίτια μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά», είπε άφωνη η παρουσιάστρια.

5+1 κακοποιήσεις ζώων που σόκαραν το Πανελλήνιο

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο από την τραγική υπόθεση στην Αιδηψό, όπου ένας 30χρονος κλότσησε γάτα, την πέταξε στη θάλασσα και ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο.

Η υπόθεση αυτή έχει πάρει ραγδαίες διαστάσεις αφού εδώ και ένα περίπου χρόνο η κακοποίηση ζώων θεωρείται κακούργημα και τιμωρείται μέχρι και με 10 χρόνια φυλάκιση!

Με αφορμή το περιστατικό αυτό σας θυμίζουμε ακόμα 5+1 περιπτώσεις που είχαν συγκλονίσει την χώρα! Πάμε να τις δούμε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr