«Ανατριχιάζω...» - Η Λίτσα Πατέρα είχε προβλέψει τον θάνατό της Βασίλισσας Ελισάβετ

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ανατριχιάζω...» - Η Λίτσα Πατέρα είχε προβλέψει τον θάνατό της Βασίλισσας Ελισάβετ

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως η Βασίλισσα Ελισάβετ άφησε την τελευταία της πνοή την Πέμπτη 8/9 και έκτοτε όλα τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με την ζωή, το έργο, αλλά και τα διάφορα σκάνδαλα που σχετίζονται με το όνομά της. Στην εκπομπή του ANT1, το Πρωινό, την Παρασκευή 9/9, μάλιστα, η Λίτσα Πατέρα προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη στον "αέρα" όσον αφορά τον θάνατό της.

Πιο συγκεκριμένα, ένα χρόνο πριν είχε αναλύσει το αστρολογικό της προφίλ και είχε εντοπίσει τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στη ζωή της τα τελευταία χρόνια, καθώς και το τέλος της.

Η αποκάλυψη της Λίτσας Πατέρα για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ

«Από τον Σεπτέμβριο του 2021, πριν από έναν χρόνο, είχα γράψει άρθρο για τη βασίλισσα Ελισάβετ, αναλύοντας το αστρολογικό προφίλ της. Η βασίλισσα, ταύρος πρώτων ημερών, είχε μεγάλο σταυρό που σήμαινε ότι είχε να περάσει στη ζωή της πολλά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Τότε έγραφα λοιπόν πως το δυσαρμονικό «Τ» που έχει Άρη, Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει, αλλά και τη δύναμή της να επιβάλλει τη θέλησή της. Πρέπει να πούμε ότι αυτό το «Τ» σύντομα θα ενεργοποιηθεί και πάλι φέρνοντας αντίστοιχες δυσκολίες στο προσκήνιο. Δεν το έχω δει εγώ παιδιά, αλλά οι πλανήτες μιλάνε. Ανατριχιάζω, πιστεύω τόσο πολύ στην αστρολογία».

Η ίδια είχε έρθει στην Ελλάδα όταν ήταν 24 ετών

Ήταν παντρεμένη ήδη τρία χρόνια και είχε ήδη αποκτήσει δύο παιδιά, όταν αποδέχθηκε την πρόσκληση του ελληνικού βασιλικού ζεύγους Παύλου και Φρειδερίκης για μια ιδιωτική επίσκεψη στην χώρα.

Έτσι, ζήτησε να επιστρέψει από τη βρετανική, τότε, κτήση της Μάλτας ο σύζυγός της Φίλιππος, ο δούκας του Εδιμβούργου, ο οποίος υπηρετούσε εκεί ως αξιωματικός του Βρετανικού πολεμικού ναυτικού και μαζί σάλπαραν με πολεμικό σκάφος από τη Βαλέτα και αγκυροβόλησαν στο Φάληρο. Στη προκυμαία του το εγχώριο βασιλικό ζεύγος υποδέχτηκε με τιμές το πριγκιπικό ζευγάρι της Αγγλίας. Μια ηλιόλουστη Τετάρτη, λοιπόν, της 6ης Δεκεμβρίου του 1950, ανήμερα του Αγίου Νικολάου, εκατοντάδες πολίτες, προφανώς ελεγμένοι για τα φιλομοναρχικά φρονήματα τους, είχαν στηθεί από νωρίς για να αντικρύσουν από κοντά και να επευφημήσουν την γαλαζοαίματη διάδοχο της άλλοτε κραταιάς αυτοκρατορίας των πέντε ηπείρων και των επτά θαλασσών.

Πηγή: Πρώτο Θέμα