«Θα ξαναζήσει τον Γολγοθά στο Εφετείο» - Όσα αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Είναι πιο δυνατή από ποτέ

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Θα ξαναζήσει τον Γολγοθά στο Εφετείο» - Όσα αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 9/9 ο Απόστολος Λύτρας, και έδωσε μία άκρως εξομολογητική και αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλώντας μεταξύ άλλων θεμάτων για την πολύκροτη υπόθεση που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, αυτή της Ιωάννας Παλιοσπύρου. (δείτε την εδώ ακομπλεξάριστη με το μαγιό της).

Ο δικηγόρος της, ενημέρωσε για τις εξελίξεις της υπόθεσης και αναφέρθηκε στο Εφετείο που έρχεται αλλά στη δύναμη της Ιωάννας που στάθηκε ικανή να ανατρέψει τη ζωή της μετά από όλα όσα συνέβησαν.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα για την Ιωάννα

«Η Ιωάννα είναι πολύ καλά, έχει ξεπεράσει αυτό το μεγάλο σοκ. Είναι σε πολύ καλό δρόμο κι έχει ήδη πάρει τη ζωή στα χέρια της. Από εκεί και πέρα κάποια στιγμή θα πρέπει να ξαναζήσει τον Γολγοθά γιατί περιμένουμε το Εφετείο αλλά την Ιωάννα δεν τη φοβάμαι», είπε και συνέχισε: «Η Ιωάννα είναι ακόμη μια πολύ όμορφη κοπέλα και είναι δεδομένο πως θα φτιάξει τη ζωή της. Έχει κάποιες νέες επεμβάσεις μέχρι να ολοκληρωθεί οι κύκλος όλων των θεραπειών της», είπε.

Ξανθιά και πάλι - Το βίντεο με την αλλαγή της μέσα από το κομμωτήριο

Από τότε που αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο χωρίς την μάσκα έχει βρει τον αληθινό της εαυτό και έχει μάθει να τον αγαπάει ακόμη περισσότερο. Μάλιστα, η ίδια τολμάει να εμφανιστεί με ρούχα και αξεσουάρ που δεν την έχουμε συνηθίσει.

Την Πέμπτη 8/9 επισκέφθηκε το κομμωτήριο, καθώς θέλησε να προετοιμαστεί για το φθινόπωρο και να κάνει μία σημαντική αλλαγή. Έβαλε και το κοινό της στη διαδικασία να διαλέξει εάν αποφάσισε να γίνει ξανά ξανθιά, ωστόσο αργότερα αποκάλυψε πως δεν θέλει να αλλάξει χρώμα και απλώς δοκίμασε να κάνει μία θεραπεία κερατίνης για να μην φριζάρει. Οι πιστοί της ακόλουθοι, όμως, την κατέκλυσαν με μηνύματα, τονίζοντάς της πως ότι και να κάνει θα παραμείνει το ίδιο όμορφη.